Mike Verdu is otthagyta a Zynga kötelékét

2012. augusztus 29.
1.5431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egyre inkább darabjaira hullik szét a Zynga csapata, akik óriási veszteségeket könyveltek el a múltban, hiszen mintegy 40 százalékos esést produkáltak a második negyedéves eredmények napvilágra hozatalát követően, amivel hatással voltak még többek között a Facebook közösségi oldalra is.

A cég haláltusája azonban még mindig nem ért véget, habár messze vannak a teljes pusztulástól, de a szétesés már megkezdődött, a mai napon például kiderült, hogy Mike Verdu, a vállalat egyik kreatív irodavezetője is kilép a csapat kötelékéből.

Verdu elég fontos tisztséget töltött be a Zynga berkein belül ahhoz, hogy a cég megérezze kilépését, hiszen ő felügyelte a legtöbb videojáték fejlesztési munkálatait, illetőleg igyekezett egyben tartani a projekteket.

Hogy Mike Verdu miért távozott az egyre inkább süllyedő hajóról, azt egyelőre nem tudjuk, de nem lepődünk meg azok után, hogy a közelmúltban olyan nagy nevek is távoztak a cégtől, mint John Shcapper - alapító -, Alan Patmore - CityVille menedzser -, Erik Bethke - Mafia Wars 2 vezető fejlesztő - vagy éppen Jeremy Strauser vezető menedzser. Dominóeffektus?
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 23 napja

Elhagyják a süllyedő hajót. Szép...wtf smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 23 napja

Azért ez milyen durva, piacra lépnek, beszednek egy rakat zsét a befektetőktől és tönkremennek.meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja