Mike Morhaime is távozik a Blizzardtól!

2019. január 11.
1.6581
Maniac profilja, adatai
Maniac
Most már valóban kezd aggasztóvá válni, ami a Blizzard háza táján történik, lévén több vezető fejlesztő után most egy újabb központi figura, a cég egyik arca, Mike Morhaime is távozik a csapattól.

Mike háttérbe szorulása már tavaly bekövetkezett, amikor a Blizzard elnöke és egyik alapítója lemondott posztjáról, hogy J. Allen Brack lépjen a helyébe, de Mike akkor határozottan kiemelte, hogy speciális tisztséget tölt majd be a Blizzardnál, lévén megmarad tanácsadónak a fedélzeten.

A Game Informer értesülései alapján azonban valami történt, Mike Morhaime ugyanis állítólag hamarosan teljesen kilép a Blizzard kötelékéből, ezáltal áprilisban magára hagyja a vállalatot, ami első blikkre egy kisebb katasztrófának tűnik, és csak remélni tudjuk, hogy a csapat képes lesz gördülékenyek kezelni a helyzetet. Az illetékesek egyelőre nem kommentálták a helyzetet.
3 hozzászólás

VaPe

4 napja és 23 órája

Ha tanácsadó volt, akkor nyilvánvalóan nem arra megy a cég, amerre ő tanácsolja. Az pedig nem jó, mert igen régen taposta itt.

válasz erre

Gólem

5 napja és 1 órája

Gyengül ez a banda rendesen.

válasz erre

Eltohn

5 napja és 4 órája

Marad még ott valaki a takarítón kívül?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

DNS profiljaBvektor profiljacsirkee profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaEAG1 profiljaSoldier86 profiljaWarriorAutobot profiljaLibisszosz profiljaM.O.R.P.H. profiljaHellblade profiljaMarduk profilja