Mike Laidlaw, a Bioware veteránja is lelép a stúdiótól

2017. október 13.
3.2591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Lassacskán a Bioware is csak árnyéka lesz önmagának, az egykoron szebb napokat is megélt stúdiót ugyanis folyamatosan hagyják ott a veteránok, így néhány órával ezelőtt bejelentette távozását Mike Laidlaw is, aki a csapat egyik tartóoszlopa volt.

Mike eredetileg még a Jade Empire idején csatlakozott a Bioware stúdiójához, tehát 14 évvel ezelőtt, és az esztendők során ő lett a Dragon Age-sorozat kreatív igazgatója, valamint a Mass Effect-széria dizájnere is, egyszóval nagyon sokat köszönhetünk neki.

Mike konkrét indokot nem nevezett meg azzal kapcsolatban, hogy miért mondott fel, de elmondása szerint a közeli jövőben azzal tölti majd az idejét, hogy újra kapcsolatba kerüljön azokkal a csodálatos játékokkal és világokkal, melyeket ő alkotott, és ezeket az élményeket egytől-egyig meg is osztja majd velünk a Twitch és a Twitter által.

Bár Mike távozása önmagában is rossz hír, azonban hozzátennénk még a kegyelemdöfést is, hiszen kis túlzással ő volt az egyetlen, aki hajtotta még a Jade Empire folytatását a stúdió falai között...


3 hozzászólás

totyak

3 éve, 24 napja

Emberek jönnek-mennek, egy játékfejlesztő cég is csak munkahely. Az emberek változnak, változtatnak az életükön, nem látok e mögé semmit.

válasz erre

Mordorer

3 éve, 24 napja

Bioware-nél elég sokan megunták mostanában...

válasz erre

Eltohn

3 éve, 24 napja

Remélhetőleg, ahogy a szavaiból kiderül, olyan játékokkal fog most foglalkozni, amiket szeret is.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja