Might and Magic Heroes VI: Képeken a Stronghold frakció lényei

2011. január 07.
5.3241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Ubisoft és a Black Hole Entertainment új képeket tettek közzé a felhasználók számára a Might & Magic Heroes VI című alkotás Stronghold frakciójának lényeiről.

Ennek a csoportnak a teremtményei közé tartoznak a goblinok, a maulerek és a harpy-k. A goblinokat régen kisebb démonok véréből alkották meg, tulajdonképpen ők az orkok elkorcsosult mutáns fajtái. Ugyanúgy pozitív és negatív tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a többi lény, ravaszak, minden hájjal megkentek, viszont ostobák és nagyon gyávák.

A harpy-k félig ember, félig madártestű lények, régebben főleg varázslóseregek szolgálatában álltak és hírnökként, illetve felderítőként tevékenykedtek ott. A maulerek könnyű és nehéz páncélzatot viselnek, az orc maulerek a frontvonalban harcolnak, csata során a jól bevált klasszikus módszereket alkalmazzák, lerohanják az ellenséget, ha megindulnak nehéz őket megfékezni, mivel rendkívül gyorsak és szívósak. Ashlan népe régen rabszolga sorba taszította az orkokat, de azóta legtöbben kivívták maguknak a szabadságot, azonban még mindig léteznek köztük olyanok, akiknek nem sikerült megszabadulniuk fogságukból. A Might and Magic Heroes VI története az ötödik epizód előtt mintegy 400 esztendővel veszi fel a fonalat, Ashlan világában öt frakció száll harcba a hatalomért.


Might and Magic Heroes VI: Képeken a Stronghold frakció lényei - 2. képMight and Magic Heroes VI: Képeken a Stronghold frakció lényei - 3. képMight and Magic Heroes VI: Képeken a Stronghold frakció lényei - 4. képMight and Magic Heroes VI: Képeken a Stronghold frakció lényei - 5. képMight and Magic Heroes VI: Képeken a Stronghold frakció lényei - 6. képMight and Magic Heroes VI: Képeken a Stronghold frakció lényei - 7. képMight and Magic Heroes VI: Képeken a Stronghold frakció lényei - 8. képMight and Magic Heroes VI: Képeken a Stronghold frakció lényei - 9. képMight and Magic Heroes VI: Képeken a Stronghold frakció lényei - 10. képMight and Magic Heroes VI: Képeken a Stronghold frakció lényei - 11. kép

8 hozzászólás

Vendég

8 éve, 10 hónapja és 5 napja

király lesz

válasz erre

Aj Styles

9 éve, 4 hónapja és 7 napja

Viszont kiváncsi vagyok a grafikát hogy oldják meg

válasz erre

Aj Styles

9 éve, 4 hónapja és 7 napja

én is várom é szerencsére mindig egyre jobb lesz

válasz erre

Vendég

9 éve, 4 hónapja és 7 napja

láttam trailereket és zsír lesz talán az eddigi legjobb

válasz erre

Vendég

9 éve, 4 hónapja és 7 napja

hát ez király alig várom h ki jöjön

válasz erre

Aj Styles

9 éve, 4 hónapja és 8 napja

faxa lesz

válasz erre

atrox

9 éve, 4 hónapja és 8 napja

Jó néz ki

válasz erre

Vendég

9 éve, 4 hónapja és 8 napja

Uhh, de brutál lett a grafika!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profilja