Might & Magic: Duel Of Champions - A Ubisoft első igazi keresztplatform videojátéka

2012. december 23.
3.7081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes információkat - de sokkal inkább nézetet - közölt az egyre erősebben a free to play üzleti modell felé kacsintgató Might & Magic: Duel Of Champions-ról a projekt menedzsere, aki egy interjúban elmondta, hogy ez lesz a Ubisoft első igazi keresztplatform videojátéka.

Stephane Jankowski kijelentette, hogy az alkotás éppen a free to play mivolta miatt ugyanis képes eltörölni az átmenetet minden platform, de legalábbis azok között, amelyekre megjelent, így amennyiben az iPados és a PC-s fanatikusokat vesszük alapul, akkor valóban teljesen mindegy, hogy melyik masinán állunk neki a kártyázásnak.

A Might & Magic: Duel Of Champions ugyanis egy a Might & Magic fantáziavilágán alapuló kártyás szerepjáték, amellyel a Ubisoft egy újabb lépést tett meg afelé, hogy a jövőben egyre több ingyenes alkotással örvendeztessék meg a rajongókat.
1 hozzászólás

csirkee

12 éve, 3 hónapja és 14 napja

Jók ezek a free to play játékok de még nem olyan elterjedtek. No meg ezekkel szerintem nem olyan sokan játszanak mert egy kártya játék nem olyan mint egy rendes játék.

válasz erre
Might & Magic Duel of Champions
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja