Mielőtt vége a nyárnak, a PlayStation 3-as Anomaly: Warzone Earth is köztünk lesz

2012. július 26.
2.0821
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A 11-bit Studios csapata bejelentette, hogy várhatóan még a nyár vége előtt megjelenhet majd a PlayStation Network kínálatában az Anomaly: Warzone Earth PlayStation 3-as változata.

Az Xbox 360-ra, PC-re és Macintosh rendszerekre már korábban napvilágot látott játék egyébiránt nem csak egy szimpla portot fog kapni, a Sony konzoljára érkező változat ugyanis egy exkluzív lokális kooperatív móddal fog gazdagodni, amelynek keretein belül két parancsnok oldalán csatlakozhatunk a harcokhoz.

A lokális kooperatív módot - amely hangsúlyozandó, hogy a PlayStation 3-as átiratok exkluzív opciója lesz - egyébiránt úgy kell elképzelnünk, hogy míg az egyik parancsnok a páncélozott egységeket vezérli, addig a másik a stratégián töri a fejét és az egységek különleges képességeit alkalmazza a harcok alatt.

Habár pontos megjelenési dátumunk sajnos még mindig nincs az utóbbi idők egyik legjobb konzolos stratégiájához, avagy az Anomaly: Warzone Earth-höz párosítva, de a fejlesztők becsület szavukat adták a nyári premierre.
Anomaly: Warzone Earth PlayStation 3-as változata.'>
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 6 napja

Ez nagyon jó lesz!mosolygó smiley Várom!

válasz erre
Anomaly: Warzone Earth
1.140 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja