Midway Newcastle: Ex-tagokból megalakult az Atomhawk Design

2009. szeptember 03.
2.0111
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Bevett eljárás manapság, hogy a financiális gondokkal küszködő, csődbe ment stúdiók tagjai újabb független irodákat alapítanak, hogy folytassák mindazt, amihez igazán értenek.

A Warner Bros. nem is olyan régen felvásárolta az amerikai Midway játékgyárat, ám az üzlet részét nem képezte többek között a Wheelman-ért is felelős, newcastle-i csapat, így rájuk a bezárás, majd az utca várt. A srácok egy része viszont nem egykori stúdiójuk romjain pityereg, hanem létrehozták az Atomhawk Design névre keresztelt produkciós irodát.

Az Atomhawk Design nem kimondottan egy szoftverfejlesztő stúdió lesz, sokkal inkább az ügyfeleik elképzeléseit próbálják majd világszínvonalon formába önteni, legyen szó akár videojátékokról, filmekről, vagy online tartalmakról. A csapat élére a megboldogult Midway Newcastle egykori art direktora, Cumron Ashtiani állt, persze nem ő az egyetlen az egykori csapatból.

A srácok a szoftvergyártásban szerzett tapasztalataikat kamatoztatják az Atomhawk Design-nál, így vállalnak két és háromdimenziós kivitelben készítendő munkákat. A produkciós irodának már saját weblapja is van, rajta korábbi projektek referenciaképeivel. A Midway Newcastle hattyúdala az ígéretesnek tűnő Necessary Force volt, ám az már soha sem látja meg a napvilágot, hiszen a stúdiót még a program elkészülte előtt rájuk zárták még júliusban.

Sok sikert kívánunk innen is az új vállalkozáshoz, remélve, hogy viszontláthatjuk a srácok munkáit az eljövendő sikerjátékokban. Az Atomhawk Design-t az alábbi linken vizitelhetitek le.

Atomhawk Design


Midway Newcastle: Ex-tagokból megalakult az Atomhawk Design - 1. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja