Midnight Riders: Karácsonyi dal a Left 4 Dead 2 bandájától

2009. december 27.
3.9271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Midnight Riders nevezetű zenész társulat a Left 4 Dead 2 egyik kampányában tűnt fel először, és mivel a játékosok lelkesen fogadták őket, az interneten is kaptak egy saját honlapot a Valve-től.

Akkor még mindenki arra gyanakodott, hogy ők lesznek a szereplői a zombi-shooter első DLC-jének, ám ez a feltételezés időközben megdőlt, és egyelőre mindenki a sötétben tapogatózik, hogy vajon mi is lehet a célja a fejlesztőknek ezekkel a karakterekkel. Mindenesetre nem hagyják őket veszni, mert bár a honlapjuk jó ideig nem frissült, Karácsony alkalmával megjelent rajta egy vérbeli metálos karácsonyi dal.

A szám címe All I Want For Christmas is to Kick Your Ass, és ez hűen mutatja a zenekar tagjainak az ünnephez fűződő viszonyát. A dalocska mellé egy történetet is mellékeltek, amely a keletkezéséről szól. A Midnight Riderst 1987-ben felkérték, hogy működjenek közre egy karácsonyi album elkészítésében, amelynek bevételeiből gyerekeket támogattak volna. A banda visszautasította. Évekkel később, 1993-ban, a Guitar God Magazine egy cikkében adtak erre magyarázatot: "Ha jótékonykodsz a kölykökkel, az csak gyengévé teszi őket. Ha megtanítod a kölyöknek, hogy horgásszon, akkor egész életében ehet halat. Ha NEM tanítod meg a kölyöknek, hogy horgásszon, éhen hal. Ahonnan én jövök, ez gyilkosság." Néhány évvel később a srácok kelletlenül mégis beleegyeztek, hogy részt vesznek egy 1998-as karácsonyi album munkálataiban, mégpedig azért, hogy ne kelljen 30 ezer óra közmunkát végezniük. Az All I Want For Christmas is to Kick Your Ass dalt megírták, felvették és elpostázták kevesebb mint 1 óra alatt.
#tv#
Left 4 Dead 2 egyik kampányában tűnt fel először, és mivel a játékosok lelkesen fogadták őket, az interneten is kaptak egy saját honlapot a Valve-től.'>
2 hozzászólás

Shade

15 éve, 6 hónapja és 19 napja

Kemény! röhögő smiley

válasz erre

hellokitti

15 éve, 6 hónapja és 19 napja

Micsoda filozófia,és micsoda arcok...röhögő smiley

válasz erre
Left 4 Dead 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja