Midnight Club: Los Angeles: Szeptember 12.-én

2008. április 21.
1.9831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Rockstar hosszas várakozás után végre előállt a legújabb Midnight Club hivatalos megjelenési dátumaival.

Az utcai illegális versenyek egyik koronázatlan királya tehát újra támad, de ezúttal magányosan rója majd a köröket, hiszen nincs a piacon riválisa, mint korábban a Need For Speed Underground-ok személyében. A sorozat a harmadik epizódban talált igazán magára és reményeink szerint ez a kiváló epizód minden erénye tovább öröklődik az immáron next gen konzolok kivetüléseire.

Az előzményben több amerikai nagyvárost is a nyakunkba vehettünk és ami a legszebb, hogy minden helyszín szabadon bejárjható, megkötések nélkül. Most a készítők kimondottan Los Angeles-re fókuszáltak, melyet állításaik szerint hiper realisztikusan fognak az arcunkba tolni a jelenlegi csúcs berendezéseknek hála. A tuning egy központi szerepet betöltő összetevő, ezt természetesen megtartják a továbbiakban is.

Ahogy korábban, ez alkalommal is meglovagolhatunk kétkerekű csodákat is, így a versenyek sokkal izgalmasabbá és változatosabbá válnak. Minden járgány liszenszelt, eredeti import, muscle és motorkerékpár lesz, melyeket kényünk és kedvünk szerint alakíthatunk egyedire a rengeteg féle matrica, festés, spoiler, felni és egyéb alkatrészek segítségével.

Nem lesznek szabályok, nem lesznek korlátok, miénk lesz egész Los Angeles. A töltési idő abszolút nullára redukálva, a játék egyszeri betöltés után folyamatosan pörögni fog, így a ritmusból sem eshetünk ki soha. A játékot ismét a Rockstar San Diego hegesztette, már nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mit műveltek ezalkalommal a brutális vasakkal.

A hivatalos közleményben foglaltak szerint az európai premier szeptember 12.-én, az amerikai kilövés pedig 3 nappal korábban, 9.-én lesz esedékes. A játék PlayStation 3-on és Xbox 360-on érkezik. PlayStation Portable-ös verzió pedig Midnight Club: L.A. Remix címen jelenik meg, ugyanezen időpontokban. Ez utóbbit London-ban fejlesztették, külön a nagytestvérektől.

Szédületes járgányok, észveszejtő tempó, sűrű adrenalin rohamok és feeling-es muzsikák gondoskodnak majd a kielégülésünkről. Ez nagyon ott lesz.
4 hozzászólás

Danyek

17 éve, 3 hónapja és 23 napja

remélem talizni fogunk online, egy-két verseny erejéig! mosolygó smiley

válasz erre

FutuRetrO

17 éve, 3 hónapja és 23 napja

Ezt ne is hagyd ki, mert nagyon ott lesz a cucc! kacsintó smiley

válasz erre

Danyek

17 éve, 3 hónapja és 23 napja

én még nemtom hogy megveszem-e vagy sem, de az biztos hogy bezuhanok PS elé kb 3 napra oszt\' csapatom neki! röhögő smiley

válasz erre

Dante576

17 éve, 3 hónapja és 24 napja

El sem hiszem!!!!Imádom!!Egyik nap vettem elő a dub edition-t!!Tuti vétel!meglepett smileymeglepett smileymeglepett smileymeglepett smiley

válasz erre
Midnight Club: Los Angeles
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja