Midnight Club: Los Angeles: Ismét garázsban a South Central expanzió

2009. március 20.
1.8811
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ismét leparkolták a Rockstar-osok a tegnapra ígért South Central expanziót a Midnight Club: Los Angeles-hez.

Az újabb késés viszont ezúttal csak az Xbox 360 platformon játszókat érinti érzékenyen, a PlayStation 3-as verzió a korábbi, egy hetes csúszást követően rendben megérkezett a PlayStation Store update-tel, a tagnapi napon. Konkrétan nem tudjuk, hogy mi okozta az újabb kisodródást, a hivatalos közleményben egy előre nem látott bugra hivatkoztak.

Hogy miféle "bogár" bújt meg a kódtenger soraiban, nem tudjuk, igazából teljesen mindegy is számunkra. A lényeg sokkal inkább az, hogy ezúttal nem dátumozták újra a South Central bővítmény Xbox 360-as kivetülését, helyette biztosítottak mindenkit arról, hogy teljes testtel hasalnak az ügyön és próbálják agyoncsapkodni a késést előidéző bogarat. Elvileg nem lesz tetemes a késés, de bővebbet mi sem tudunk per pillanat.

A South Central népszerűségét növeli, hogy az alap, csak a térkép hizlalásra kiadott/kiadandó csomag teljesen ingyenes és nem kevesebb, mint egyharmadával növeli meg a virtuális Angyalok Városának bejárható területét. A prémium csomagban további extrák lapulnak, persze azért már csengetni kell a Dollárokat, Eurókat. Ha lesz dátum a kezünkben, visszatérünk a témára. Addig is kitartást, srácok!
Midnight Club: Los Angeles-hez.'>
nincs még hozzászólás

Midnight Club: Los Angeles
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja