Midnight Club: Los Angeles: Bővül a terület, jön a DLC

2008. december 15.
1.8471
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Rockstar Games bejelentette, hogy 2009-ben egy masszív bővítménnyel készülnek kitolni az open world versenyjátékuk lehetőségeit.

Az első és talán legfontosabb letöltemény egy területnövelő adalék lesz, amely az eredeti térkép egyharmadát teszi ki méretben, mindez díjmentesen lesz letölthető. Olyan nevezetes helyszínek csapódnak hozzá a digitális Los Angeles-hez, mint az Exposition Park, a USC campus, a Watts Towers, a Shrine Auditorium, a Crenshaw Plaza, és az LA Memorial Coliseum.

A South Central Upgrade Map-en kívül további bővítmények csatlakoznak a lemezes tartalomhoz. A South Central Content Pack újabb eseményeket, járgányokat, versenyeket és zenéket foglal magába, ám ez feltehetőleg már nem ingyenes DLC lesz.

Konkrét megjelenési dátumot, valamint árszabást nem csatoltak a bejelentés mellé, valamikor jövőre érkeznek a PlayStation 3-as, valamint az Xbox 360-as verziókhoz. A Rockstar San Diego csapata nem éri be a lemezen kézhez adott tartalommal, ez mindenképp dicséretre méltó, főként, hogy a térképet ingyenesen növelhetjük majd meg, nem kis területtel.
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 7 hónapja és 3 napja

big

válasz erre
Midnight Club: Los Angeles
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja