Middle-Earth: Shadow of War - ingyenes lesz a Forthog Orc-Slayer DLC

2017. szeptember 27.
4.0411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hatalmas veszteség érte a közelmúltban a Monolith Productions csapatát, miután elhunyt Michael Forgey, a stúdió egyik régi motorosa, akit annyira szerettek, hogy még egy külön karaktert is alkottak az emlékére a Middle-Earth: Shadow of War-ban.

Mivel a készítők szívükön viselték a mindenki által csak Forthog néven ismert bajtársuk családjának sorsát, halálát követően úgy gondolták, hogy az őt formázó ork karaktert egy fizetős DLC csomagban szállítják majd le, az ebből befolyó bevételt pedig teljes egészében hozzátartozóinak utalják majd át.

Bár a terv és maga az ötlet nagyszerűen hangzott, ellenben a készítők bejelentették, hogy végül mégis ingyen kell adniuk a letölthető tartalmat, aminek az oka nem más, minthogy elég komoly vádak érték a stúdiót, akik nem tudtak egyértelmű választ adni a rajongóknak arra, hogy a világ minden tájáról befolyó összeget a család kapja majd, vagy csak azt, ami Amerikából érkezik.

Amennyiben ugyanis az Egyesült Államokon kívülről érkező bevételeket a kiadó átutalta volna Forgey gyermekeinek, azzal nagyon komoly szabálysértéseket követett volna el, így a Warner egy közleményben tudatta, hogy nem állt szándékukban átverni a rajongókat, a helyzet tisztázásnak érdekében pedig inkább ingyen letölthetővé teszik a csomagot mindenki számára.

A közleményben kitértek arra, hogy aki szívén viseli Forgey árván maradt gyermekeinek a sorsát, IDE kattintva nyugodtan adakozhat, így a DLC megvásárlásából visszakapott pénzét bátran továbbíthatja erre az oldalra.
Middle-Earth: Shadow of War-ban.'>
1 hozzászólás

Ronalddo

7 éve, 1 hónapja és 22 napja

Ez úgy jófej dolog. mosolygó smiley

válasz erre
Middle-Earth: Shadow of War
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja