Micsoda meglepetés: Újabb játékcímeket regisztrált a Square Enix

2012. február 14.
1.4651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Lassan már kezd az idegeinkre menni a Square Enix csapata azzal, hogy átlagosan minden héten újabb és újabb játékcímeket regisztrálnak.

Ez történt a mai napra virradóra is, a Siliconera ugyanis teljes egészében ellenőrizhető forrásokra hivatkozva azt a hírt közölte, hogy a csapat két vadonatúj, bizonyíthatóan videojátékokhoz megálmodott domain nevet regisztrált az arra alkalmas szerveknél.

A két új honlapcím a drakerider.com (Drakerider) és a bloodofchaos.com (Blood of Chaos) lettek. Mindkét domain érdekessége, hogy kizárólag Európára értendően kerültek bejegyzésre, ám azt, hogy egészen pontosan miféle alkotásokat takarnak, arra semmiféle utalást nem találtunk sem a múltban, sem a jelenben.

Egyes források szerint ugyan nem kizárt, hogy a Blood of Chaos a valamikori Nintendo DS-re készült Blood of Bahamut folytatása lehet, de ahogyan az ilyenkor lenni szokott, ezekben a pillanatokban még csak a friss játékcímeket ismerjük nyers valójukban, minden más hozzájuk köthető információ ismeretlen.
3 hozzászólás

Kekmedve

13 éve, 2 hónapja és 2 napja

Blood of Chaos barátian csengröhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 2 napja

Legalább dolgoznak valamin...mosolygó smiley

válasz erre

Braddock

13 éve, 2 hónapja és 2 napja

Kár lenne bármit is mondani mert az csak találgatás!Majd megtudjuk!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja