Microsoft SideWinder számítógépes egér játékosoknak

2007. augusztus 23.
7.4241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Microsoft egy egészen különleges, játékosoknak tervezett számítógépes egeret mutatott be, amely többek között saját LCD kijelzővel is fel van szerelve.

A speciális periférián akár ötezerféle beállítást lehet elmenteni a játékokhoz igazodva, és persze számos funkciót lehet egy-egy külön gombhoz társítani. Ezek közül előre be van állítva egy, amelynek lenyomásával keresgélés nélkül azonnal a Windows Vista Games Explorer alkalmazásában találhatja magát a felhasználó. Szintén az egérről, játék közben vezérelhető a képernyő felbontása (400, 800 vagy 2000 dpi), és a különböző egyedi beállítások is közvetlenül a periféria gombjait használva menthetők el, anélkül, hogy meg kellene szakítani a játékot.

A beépített LCD kijelzőn a képernyő felbontása és más alapvető, az egér beállításaira vonatkozó információk jeleníthetők meg. Az egér 2000 dpi képfelbontáshoz és 7080 képkocka/másodperces feldolgozáshoz lett optimalizálva, és USB-n 500 Hertzes frekvencián működik.

Az eszköz tervezése közben a Microsoft mérnökei kiemelt figyelmet fordítottak az ergonómiára (hogy az esztétikumra mennyit, azt a képek alapján ki-ki maga eldöntheti), és olyan extrákkal is ellátták, mint a három, eltérő csúszási tulajdonságokkal rendelkező, cserélhető egértalp, illetve az 5 grammos kivehető súlyok, amelyekkel 5-30 grammal csökkenthető vagy növelhető a periféria tömege. A Microsoft októberben tervezi piacra dobni az újszerű egeret a tengerentúlon, 80 dolláros áron.
3 hozzászólás

Vendég

17 éve, 5 hónapja és 12 napja

Ez a leirás kicsit el van irva. nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Vendég

17 éve, 6 hónapja és 21 napja

vízálló?

válasz erre

Vendég

17 éve, 7 hónapja és 19 napja

meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja