Microsoft: Nincs szükség egy új Xboxra

2010. január 12.
2.3591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Az Xbox név lassan tíz éve van a köztudatban.

Az eredeti Xbox 2001 Novemberében látta meg a napvilágot, az Xbox 360 pedig 2005 óta szolgálja a játékosokat. Ez alapján azt gondolhatnánk, hogy idén lenne esedékes egy újabb, erősebb konzol, ami a Microsoft égisze alatt készül. A cég emberei azonban úgy gondolják, a 360 még jóval tovább is bírni fogja, mint azt eredetileg gondoltuk. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy a konzolt rengeteg mindennel jobbá lehet varázsolni, gondoljunk csak az egyre gyakoribb szoftverfrissítésekre, vagy éppen a Natalra.

" Úgy érzem, hogy fontos megemlíteni, az Xbox 360 előtt még hosszú jövő áll." - közölte a Guardian-nal a Microsoft egyik embere, David Hufford. " Nincs szükség arra, hogy egy új konzolt vezessünk be a köztudatba. Az Xbox 360-ba szinte hónapról hónapra új életet tudunk lehelni, olyan dolgokkal, mint a rendszeres szoftverfrissítések, vagy az olyan kiegészítőkkel, mint például a Project Natal. A 360-at úgy terveztük meg, hogy hosszú élete legyen; véleményem szerint még félúton se járunk vele."
4 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 5 napja

Ez elég merész bejelentés, kiváncsi vagyok a slim-et mikor dobják piacra, és mennyire segíti elő a microsoft térhódítását. Változtatás igenis kelleni fog, kedves MS.

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 24 napja

Lassan azért jöhetne az új box. A mostani már kicsit döcögős. Ha jön a Vita, már az is majdnem ilyen teljesítményre lesz képes!

válasz erre

Vendég

15 éve, 6 hónapja és 3 napja

Hori a (hun) írta:
Húhh át sztem nem lehet annyi mindent kihozni belőle már a mai játékok mellett.
Hidd el lehet ! röhögő smiley NEhogy azt hidd hogy csak a te **** Ps3-mad jó ! Mert szerintem az van neked mert mindig fikázod a 360-t ! Én is tudnám a Ps3-at !

válasz erre

Hori a (hun)

15 éve, 6 hónapja és 3 napja

Húhh át sztem nem lehet annyi mindent kihozni belőle már a mai játékok mellett.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja