Microsoft: Nem tervezünk Blu-ray meghajtóval szerelt modellt a piacra dobni

2008. május 06.
1.8641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Microsoft továbbra is kitart eddigi hivatalos álláspontja mellett, mely szerint nincs tervbe véve a Sony technológiájával szerelt Xbox 360 konzol megjelentetése.

A spekuláció korábban, egy, az Economic Daily News által publikált cikk alapján kelt ismét életre, a Microsoft pedig erőteljesen cáfol. Nehéz ebben a pillanatban bármi boztosat is mondani, persze hivatalosan mindenképp a Microsoft állítását kell tudomásul vennünk.

A redmondiak egy e-mail-ben reagáltak a híresztelésekre és azt hangoztatják, hogy nincs tervben Blu-ray meghajtóval szerelt Xbox 360-as modell piacra dobása, ők továbbra is a leggazdagabb játékkínálattal kívánnak vásárlókat toborozni, állítja a hivatalos ellenreakció. Az Economic Daily News ezzel szemben pénteken azt publikálta, hogy tudomásuk van egy bizonyos megbízásról, melyet a Microsoft adott a Pegatron Technology-nak.

Az állítólagos megbízásban az új, kéklézeres meghajtóval szerelt Xbox 360 modellek szerepeltek, melyek jelen hivatalos állás szerint nincsenek terveben, így gyártás alatt sem. Kíváncsian várjuk a fejleményeket, már persze ha egyáltalán lesznek, hiszen a Microsoft rövidre zárta a spekulációt, de vajon csak protokollból tette, vagy valóban nem tervezik piacra dobni a szóbanforgó modellt?

Korábbi kapcsolódó írünk: Blu-ray olvasóval szerelt Xbox 360 modellek érkeznek?
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 19 napja

Nem hiszem, hogy nagyon meghatározó lett volna náluk egy BR meghajtó, nem az okozta a hibákat a gépben röhögő smiley Az eladásokon is csak minimálisan segített volna, vagy azon sem.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja