Microsoft 'iPod Killer', 50 dollár alatti áron

2004. június 02.
1.5761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Microsoft információt szivárogtatott ki a Denver Post napilapnak arról, hogy egy olyan hordozható zenei lejátszó forgalmazását tervezik, amely akár 80%-kal olcsóbb lesz a jelenleg piacvezető Apple iPod-nál.

Az MSN alelnöke, Yusuf Mehdi a Las Vegas-ban immár ötödik éve megrendezett Internet Konferencián elmondta, hogy az új Microsoft készülékek mind felhasználói, mind pedig esztétikai szempontból legalább olyan jók lesznek, mint az iPod, ám annál jóval kevesebbe, mindössze 50 dollárba kerülnek majd.

Az Apple igen népszerű hordozható zenei lejátszója, amely jelenleg a piac 31%-át uralja, 250 és 500 dollár közötti áron kapható. A Microsoft több lejátszó piacra dobását tervezi még az idei év folyamán, online zenei szolgáltatásának beindításával egyidejűleg. A szoftveróriás, több más piaci szereplőhöz hasonlóan észrevette, mekkora előnyt jelent az Apple számára az, hogy iPod lejátszói és iTunes internetes zenei áruháza olyan kitűnően kiegészítik egymást. Yusuf Mehdi egyúttal azt is elmondta, hogy a Microsoft szolgáltatása sokoldalúbb lesz majd az Apple iTunes-nál.
1 hozzászólás

kapcsolódó hírek, cikkek

'iPod adó' zeneletöltésért?

'iPod adó' zeneletöltésért?

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljarDAVE profiljagery1113 profiljadarkomen profilja