Microsoft: napirenden van a versenyképes árú digitális játékok kérdése

2014. január 24.
1.6251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
Sokan kritizálták már a Microsoftot amiatt, hogy a cég nem fordít kellő figyelmet online áruházának kínálatára és digitális játékainak versenyképes árazására - jó hír, hogy ez hamarosan változni fog.

A felhasználók évek óta szerették volna, ha a Microsoft a konkurencia példájából okulva, kedvezőbb áron kínálja megvásárlásra digitális játékait, jó hír, hogy 2014-ben végre pozitív irányú változás indulhat el. Larry "Major Nelson" Hryb, az Xbox Live programigazgatója Redditen számolt be a legújabb fejleményekről, állítása szerint a sokakat foglalkoztató kérdés napirendre került, és hamarosan nagy változásoknak lehetünk szemtanúi.

Tudatában vagyunk annak, hogy ez a téma sok felhasználót foglalkoztat. Nagyszerű terveink vannak 2014-re, amint készen állunk a bejelentésre, jelentkezünk.

A Microsoft legutóbb decemberben került össztűz alá, a cég ugyanis váratlanul megemelte digitális játékainak árát, így sok cím drágábbá vált, mint a boltban kapható fizikai példányok.
5 hozzászólás

Becikehun

11 éve, 1 hónapja és 10 napja

Digitálisan nem olyan jó semmi mint ha megvan cd-n mert az kézzel fogható és nem vész el mint az adat röhögő smiley

válasz erre

Bvektor

11 éve, 1 hónapja és 12 napja

Tényleg elég durva, hogy mennyire túl vannak árazva az digitális vásárlások. Én annyira nem szoktam törődni azzal, hogy dobozos-e vagy sem, csak az árával röhögő smiley Mondjuk főleg az akciók és leárazások miatt inkább digitálisan veszem meg, úgyse a dobozzal játszok röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

11 éve, 1 hónapja és 12 napja

Nagyon gáz, hogy sok digitális játékot túláraznak (nem csak MS), pedig mindig az volt az érv mellette, hogy nincs gyártási költség...
Nekem nincs bajom a digitális játékkal, nagyon kényelmes megoldás, főleg, hogy pl nekem nincs közelben bolt, ahová besétálhatnék bármikor játékot vásárolni. Kifizetem, letöltőm és játszok, de ilyen árak mellett mindig mérlegelni kell, többségében a dobozos verzió sokkal jobban megéri, még szállítási költséggel is több ezres különbségek lehetnek.

válasz erre

totyak

11 éve, 1 hónapja és 13 napja

Mondjuk tiszta röhej is az a helyzet, hogy digitálisan megvásárolva sokkal többe kerül a játék, mint, ha bemész a boltba és dobozosan megveszed.

válasz erre

Vendég

11 éve, 1 hónapja és 13 napja

Én a dobozost szeretem csak.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja