Michael Pachter: A PlayStation Portable Go! túlzottan is drága

2009. június 11.
1.9531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ahhoz, hogy megállapítsuk, az E3-on bejelentett PlayStation Portable Go! hivatalos árszabása mindenkit mellbe vert, nem kell üzleti elemzőnek lennünk.

A 250 Dolláros/Eurós árcímke kissé sem közelít az előzetes várakozásokhoz, egy olcsóbb modellt reméltek legtöbben azáltal, hogy ugrik az UMD meghajtó, zsugorodik a hardver fizikai paramétere, ergo kevesebb anyagot tolnak bele. Nem így lett. A Sony negyedik handheld inkarnációja borsos áron kerül a boltokba október elsejétől.

Michael Pachter, a Wedbush Morgan ismert elemzője szintén úgy véli, hogy nem megfelelő a Sony által belőtt pénzösszeg, hiszen kemény a piac, főként az egyre népszerűbb iPod Touch-csal. Az Apple terméke nem csak, hogy sikeres játékplatform, de számos olyan szolgáltatást is kínál, amelyet a PlayStation Portable Go! egyelőre, vagy egyáltalán nem fog.

Azt elismeri Michael Pachter, hogy játékélményben és szoftverfelhozatalban minőség terén erősebb a Sony marok konzolja, viszont a másik oldalon ott pihen az érintő kijelző, az App Store, és milliónyi zenei anyag, plusz a gigantikus reklámhadjárat. A PlayStation Portable Go! kemény nyolcvan Dollárral drágábbért lesz megvásárolható Amerikában, mint a továbbra is párhuzamosan forgalomban maradó 3000-es modellek.

Hogy mi lesz az újonc jövevény sorsa? Egyelőre senki sem tudja biztosan. A Sony bizakodó, tonnányi letölthető játékkal készülnek a masina októberi premierjére, köztük régi és újabb lemezes játékok digitális úton való terjesztésével. Az iPod Touch, iPhone páros tesz neki keresztbe, vagy továbbra is a Nintendo DS ver köröket a PSP-re? Kiderül ősszel. Nálunk 250 Euró lesz az ára, emlékeztetőül, nehogy valaki az amerikai összeggel kalkuláljon magának összegyűjtendő malacpersely tölteléket.
1 hozzászólás

nemabob

16 éve, 1 hónapja és 22 napja

kiváncsi leszek mennyit vesznek majd belölle

emiatt a régebbi pspék ára lejjeb megy

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja