Mi már most hangosan bömbölünk a Final Fantasy XV zenéitől

2016. november 25.
3.3561
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix öt kedvcsináló zenei trailer társaságában prezentálta a rajongók számára, hogy a Final Fantasy XV-ben ismét olyan dallamok és zenék kapnak majd helyet, amelyek egy jelentős részétől gyakran bömbölhetnékünk támadhat.

A kiadó tehát megőrizte jó szokását, és a sorozat legújabb tagját is olyan zenékkel töltötte meg, amelyek már most kedvesek a szívünknek, hovatovább dinamikusan képesek illeszkedni az adott szituációhoz, így beindulnak, ha akció van, elvarázsolnak, ha kalandozunk, és könnyeket csalnak a szemünkbe, ha éppen sírni kell valamin.

Amennyiben te is szeretnél egy kis ízelítőt kapni a Final Fantasy XV zenéiből, feltétlenül pörgesd le hozzá az alábbi kedvcsinálókat, amelyeket még akkor is érdemes megfülelned, ha éppen nem is vagy rajongó.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

gokuvsvegita

1 éve, 26 napja

Ez a szőke csaj, aki a borítón a hírnél is van... mindig eltereli a figyelmemet, és bevallom ezért kattintok a hírre is.

válasz erre

totyak

1 éve, 27 napja

Rám nem hatnak mély érzelmekkel a zenék önmagukban. Ha mögöttük valami érzelmes jelenet történik a játékban, a kettő együtt már inkább. És utána az adott zenéről mindig az a jelenet jut eszembe, ha megszólal a muzsika.

válasz erre
Final Fantasy XV
18.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

movi profiljaiPet profiljaHellblade profiljaManiac profiljagery1113 profiljaSantonio profiljaLaci721 profiljaMarduk profilja