Metro 2033: Last Light névvel készülne a Metro 2033 folytatása?

2011. április 19.
2.7861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes pletykák láttak napvilágot a mai napra virradóra a valamivel több, mint egy évvel ezelőtt megjelent Metro 2033 folytatásáról, amelyről már az első epizód debütálását követően is hallhattunk, hiszen bár nem sok újdonságot hozott a játék az FPS műfajba, utolérhetetlen hangulata és nagyon jó története miatt mindenképpen megérdemli a második epizódot, amit akkoriban Metro 2034 névvel emlegetett a THQ, azonban legfrissebb információink szerint korántsem biztos, hogy ilyen címmel kerülhet a boltokba.

Külföldi kollégáink ugyanis felhívták a figyelmünket arra, hogy a THQ srácai néhány vadonatúj domain nevet regisztráltak, amelyek a következők: LastLight, MetroLastLight és Metro2033LastLight.

Mindhárom név kétség kívül a Metro 2033-hoz kapcsolódik, a nagy kérdés csupán annyi, hogy a második epizód címét takarja-e, netán egy még előtte megjelenő átkötő kiegészítő vagy letölthető cím elnevezését, hiszen tudjuk jól, a THQ igencsak megszerette a digitális alkotásokat. Egyelőre semmiféle hivatalos információt nem kaptunk a témában, de tűkön ülve várjuk az illetékesek reakcióit.
1 hozzászólás

Vendég

10 éve, 4 hónapja és 2 napja

Kell még egy két év hogy új rész legyen szerintem.

válasz erre
Metro 2033
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gólem profilja