Metro 2033: PS3-as verzió nem, folytatás talán érkezik

2010. február 25.
3.8011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
A Metro 2033 megjelenési dátuma már a nyakunkon van, hiszen március 19.-én érkezik meg Európába Xbox 360-ra és PC-re egyaránt.

Szomorú tény, hogy a korai tervekkel ellentétben a PS3-as verzió fejlesztését időhiányra hivatkozva felfüggesztette a THQ. Ez persze nem jelenti azt, hogy sose jelenne meg erre a platformra a játék, hiszen hallottunk már olyat, hogy valamit jóval később kezdtek el fejleszteni a Sony gépére, mint a többire (Bioshock), de egyelőre úgy néz ki, hogy temetnünk kell a PS3-as verziót. A folytatásokat viszont nem feltétlenül kell elfelejtenie a többi géppel rendelkező embernek. Amikor az egyik külföldi újság emberei megkérdezték, hogy lehetséges-e egy Metro 2034, mint folytatás, akkor a történet szerzője, Dmitry Glukhovsky elcsendesedett.

Szóba került ugyanis a játékkal kapcsolatban, hogy érkezik-e hozzá folytatás, a Metro 2034, és azt is megkérdezték Glukhovskytól, hogy írja-e már a Metro 2035-öt. Az úriember némi hallgatás után ezt nyilatkozta: "Erre sajnos nem válaszolhatok, ugyanis ez a THQ titka. Reményeim szerint azonban a Metro 2033 egy nagyobb sorozat kezdete lesz. Mindannyian azt reméljük, hogy kritikailag és eladások terén is sikeres lesz a játék. Ha igen, akkor kihasználom a lehetőséget, és a Metro világát még jobban kibővítem majd."
Metro 2033 megjelenési dátuma már a nyakunkon van, hiszen március 19.-én érkezik meg Európába Xbox 360-ra és PC-re egyaránt.'>
1 hozzászólás

Drasko22

15 éve, 3 hónapja és 20 napja

nuku ps3 szomorú smiley

válasz erre
Metro 2033
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljaKisember001 profiljamarco profilja