Metro 2033: Befutott két fejlesztői napló

2010. február 12.
2.4441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Metro 2033 hamarosan, márciusi megjelenését követően, egy új ikon lesz a videojátékok palettáján, bár ezt sokan még nem tudják róla.

A 4A Games fejlesztésében készülődő alkotás ugyanis nem csak egy kiváló, poszt-apokaliptikus regényt dolgoz fel történetül, hanem mellé utánozhatatlan hangulatot, illetve szokatlan, újító játékmenetbéli elemeket is párosít, hiszen ma már ezeket inkább kelet felől kell keresnünk, mintsem a nagy nyugati címek betöltése után.

Ha a fenti sorok szíven szúrtak volna, esetleg kétkednél igazságtartalmukban, akkor itt a nagy alkalom, hogy bebizonyítsd magadnak is, hogy a Metro 2033 egy igazán egyedi darab lesz az idei esztendő felhozatalában. Ha megnézed ugyanis a frissen befutott két fejlesztői naplót, melyeken Luis Gigliotti, a projekt igazgatója beszél a kinézetről, a hangulatról, az innovatív fegyverekről, és a nagy nukleáris katasztrófa utáni életről, akkor garantáltan beleszeretsz a programba, amelyről néhány eddig soha nem látott gameplay felvétel is megtekinthető a beszélgetés közben. Ne hagyd ki, ha jót akarsz magadnak!

#tv#

#tv2#
Metro 2033 hamarosan, márciusi megjelenését követően, egy új ikon lesz a videojátékok palettáján, bár ezt sokan még nem tudják róla.'>
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 5 hónapja

tecikröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre
Metro 2033
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja