Metallicára megy a zúzás a Call of Duty: Modern Warfare gameplay trailerében

2019. augusztus 01.
4.8701
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Menetrendszerűen érkezett a Call of Duty: Modern Warfare gameplay prezentációja, ugyanis megérkezett a hivatalos trailer, ami magát a játékmenetet hivatott felvezetni, hozzá pedig egy masszív gameplay anyag is dukál.

De nem is akárhogyan, ugyanis a zúzással és adrenalinnal teli képsorokat a Metallica Enter Sandman című örökzöldje festi alá, ezzel adva az egésznek egy nagyon egyedi hangulatot. A többjátékos mód felvezetése mellett kaptunk egy masszív élő adást is, ahol már ténylegesen élesben láthatjuk a multit megszakítások nélkül.



Lesz béta is természetesen, amit szeptember 12-étől már nyúzhatja a PS4-es tábor egy előrendelés ellenében, majd minden PS4-es játékos 14-étől nyomhatja. Ezt követően az Xbox One-os és PC-s tábor előrendelői szeptember 19-én szállnak be a buliba, majd 21-én mindenki számára megnyílnak a kapuk. Innentől kezdve megnyílnak a kapuk a cross-play irányába is, egészen a béta végéig, 23-áig.

Nézd nagyban ezt a videót!



Call of Duty: Modern Warfare gameplay prezentációja, ugyanis megérkezett a hivatalos trailer, ami magát a játékmenetet hivatott felvezetni, hozzá pedig egy masszív gameplay anyag is dukál.'>
3 hozzászólás

zender

5 éve, 20 napja

Ez de rohadt jó lett!

válasz erre

petrovicsz

5 éve, 21 napja

Uhhhh ez nagyon zúzda!!!!

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 21 napja

Ez ütős lett! mosolygó smiley

válasz erre
Call of Duty: Modern Warfare
16.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja