Metal Gear Solid: Késik a filmadaptáció

2010. június 02.
2.5141
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A forgatókönyvíró és egyben Solid Snake-et szinkronhangját adó David Hayter felfedte az MTV Movies blogján, hogy mi történt valójában a Metal Gear Solid filmmel.

A Prince of Persia: The Sands of Time szórakoztató szoftverből készült mozifilm nagy népszerűségnek örvend, és a közeljövőben más videojáték adaptációkból készült filmek is a vászonra kerülnek, például a Kane & Lynch és a Hitman 2. Vajon mi a helyzet a Metal Gear Solid terén? Néhány évvel ezelőtt David Hayter megírta a játékadaptációt, pontosabban egy sorozatot, melyben Solid Snake szinkronhangját alakítja.

"Néhány évvel ezelőtt megkérdezte tőlem az egyik producer barátom, hogy elvállalnám -e az adaptáció megvalósítását. Azt válaszoltam, hogy persze, megcsinálom, hiszen ismerem a Metal Gear Solid-ot. Azt hiszem, hogy ellentmondás nélkül elmondhatom, hogy ezen a világon minden forgatókönyvírónál jobban ismerem ezt a játékot. Úgy éreztem, hogy teljesen megfelelek erre a feladatra" -nyilatkozta Hayter. A férfi megírta a forgatókönyvet, majd beadta a munkáját, ám azóta nem kapott semmilyen visszajelzést. Ő sem tudja, hogy mi történt pontosan, csak másodkézből kapott némi információt. Annyit tud, hogy a Hideo Kojima és a Sony között nem született még meg a megállapodás, ezért most ezen munkálkodnak. Hayter hozzáfűzte: "Nem tudom, hogy a Sony és Kijoma úr valaha is megegyeznek egymással, részleteket sajnos nem tudok mondani". Nagyon szeretném megcsinálni ezt a filmet, de az még kérdéses, hogy ki kapja meg a jogokat az elkészítéséhez. David Hayter egy különleges történettel szeretné meglepni a rajongókat és reméli, hogy a mű megfilmesítése a közeljövőben hamarosan megvalósul.


Metal Gear Solid: Késik a filmadaptáció - 2. kép

4 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vuxy

15 éve, 8 napja

Durva lenne már végre egy normális játékból film adaptáció.

válasz erre

skyman

15 éve, 8 napja

Bakkerr ezt én se tudtamröhögő smiley egy kis meglepi ma estéreröhögő smiley

válasz erre

Shade

15 éve, 8 napja

Nahát, nem is tudtam, hogy filmadaptációt akarnak csinálni belőle. meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja