Metal Gear Solid 5 helyett Lords Of Shadow?

2009. május 24.
1.8131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Miközben egy egész konzolos társadalom próbál elhintett jelekből rájönni arra, hogy min mesterkedik Hideo Kojima és kiváló csapata, különféle elméletek születnek arról, hogy mi állhat a Kojima Productions teaser oldalának fejtörője mögött.

Az E3-ig már szinte biztosan nem fogunk egyértelmű válaszokat kapni, viszont érdemes tovább latolgatni a lehetőségeket, ebben volt segítségünkre a PSW következő számának címlapja.

Az aktuális számban beharangozták a következő megjelenés borítóját, amelyen egy sziluett látható, kapcsolatba hozva a titokzatos karaktert Kojima-ék következő, egyelőre titokban tartott, de erősen "tízelt" alkotásával. Amennyiben a lap ténylegesen a Konami következő játékának szereplőjét villantotta meg árnyék formájában, akkor gyakorlatilag lehullhatna a lepel a misztikus projektről, tekintve, hogy a bemutatott karakter sziluettje tökéletesen megegyezik egy tavaly megvillantott alkotás protagonistájával.

A Lords Of Shadow fantasy akcióról van szó, amelyet a lipcsei rendezvényen mutatott meg a Konami az oda látogatóknak, bár a cím nem belsős fejlesztés, a spanyol illetőségű Mercury Steam (Clive Barker?s Jericho) dolgozik rajta egy ideje, ezért is tűnik kevésbé valószínűnek, hogy ez lenne a nagy visszaszámlálások mögött a Kojima Productions teaser oldalán.

Szaporodnak az elméletek, van már néhány teóriánk talonban, de biztosak per pillanat semmiben sem lehetünk, elhoztuk a PSW következő számának borítóját, összeillesztve a Lords Of Shadow főszereplőjének valódi modelljével. A hasonlóság kísérteties. A játék egyébként multiplatform, a korábbi információk szerint PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra érkezik majd valamikor jövőre. Hogy valóban ez lenne az a nagy titok? A választ az E3 fogja szállítani, de kétségeink vannak afelől, hogy egy tavaly prezentált játékot kívánnak ilyen alattomos módon felvezetni a világnak.


Metal Gear Solid 5 helyett Lords Of Shadow? - 2. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja