Metal Gear Solid 4: A végső specifikációk

2008. június 09.
1.7331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A final countdown, vagyis a végső visszaszámlálás kezdetét vette a mai nappal, hiszen már csupán háromszor 24 órácska választja el a világot a negyedik Metal Gear Solid epizód megjelenésétől.

Egy fél világ várja lélegzetvisszafojtva, hogy végre kezükbe vehessék négy hosszú esztendő kemény munkájának végtermékét. A fanok már lázban égnek és egyszerűen két értelmes mondatot sem tudok váltani az általam ismertekkel napok óta, mert transzban vannak.

Ez így is van jól, mindenkinek megvan a gyengéje, nekem pont nem ez az. Miután kellően túldramatizáltuk a szituációt, fussuk át utoljára a végső specifikációkat, hátha van köztetek olyan, aki még nem ismeri őket, bár senki sem ez alapján fogja eldönteni, hogy kell-e neki a játék vagy sem. Ami a vizualitást illeti, a Metal Gear Solid 4 maximálisan kihasználja majd a mai csúcs HD kijelzők paramétereit, hiszen 1080p-ben is képes prezentálni a látványvilágot, ami a hangokról nem lesz elmondható, azok "csak" Dolby Digital 5.1-ben fognak duruzsolni, a plafonnak számító TRUE HD hangzás helyett.

Azért nem szükséges kardba dőlni, ettől még lehet tökéletes a ránk szabadított hangorkán. Ami viszont mindenképpen megvetendő, az a 4800MB-os, (kötelezően?) telepítendő adatmennyiség. Gyakorlatilag közel 5GB mínusz a HDD-ről, nem egyedülálló eset, de azért nagyon sok és pont. Az online multi szekció pedig 16 játékost képest egy kalap alá venni, egy adott lokáción belül, ami, mondanom sem kell, hatalmas csatákat fog eredményezni. Aki tehát nem elfogult/elvakult fanja a játéknak és fontos számára ezen paraméterek ismerete a vásárlás/döntés előtt, az is képbe kerülhetett, így nincs más hátra, mint kosárba pattintani. Jó játékot kívánok mindenkinek hozzá.


Metal Gear Solid 4: A végső specifikációk - 2. kép

1 hozzászólás

Lackooo

17 éve, 2 hónapja és 25 napja

GYERE MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR!!!!!!!!! röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja