Metal Gear Solid 4: 1 millió darabon felül Európában

2008. június 24.
2.0761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Lassan csak összeáll végre a kép.

Korábban a nipponi sikereiről informáltunk Titeket, most viszont a Konami Európát vette elő és egy hivatalos közlemény formájában hamar világgá is kürtölte az elismerésre méltó teljesítményt. A Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots az első héten több mint 1 millió példányban került kilapátolásra az öreg kontinens játékpolcairól, sejthető volt már korábban is, hogy sokan kísérik el Solid Snake-et az utolsó bevetésére, de az eredmény előtt le a kalappal, meg a baseball sapival!

"A Metal Gear Solid sorozat ismét igazolta a benne rejlő hatalmas potenciált és roppantul boldogok vagyunk, hogy ilyen pozitív volt a fogadtatása a kiskereskedőknél..." - nyilatkozta ünnepi hangulatban a Konami Germany Martin Schneider-je. A hatalmas fogyáson felül külön sikerként élik meg, hogy a limitált példányszában forgalomba hozott gyűjtői változatoknak is azonnal sikerült gazdát találniuk. A rajongók mind a 25 ezer darabot elkapkodták a speciális kiadásból, ez várható volt.

A hivatalos tájékoztatóban közzétett történetmeséléstől ezúttal eltekintenék, hiszen legtöbbetek már réges rég végigvitte a játékot, vagy majd csak ezután szeretné, így poénokat nem lövöldözünk. Gratulálunk a Konami-nak az elért sikerekhez és kívánjuk, hogy legyen még számtalan ilyen lobogtatni valójuk, mert azzal mi is csak jól járhatunk. Azért a relatív alacsony PlayStation 3 eloszlás a két riválisa mellett rejtett magában némi kockázatot, de láthatjuk, hogy még az a durván 13-15 milliós tábor is képes csodákra, ha egy tripla A kategóriás anyagról van szó. Szép volt srácok!
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 18 napja

Tuti siker lett a Motorstorm eltörlése, és a Metal Gear bundle bevezetése. 1 hét alatt 1 milliós eladás, pár száj mosolyra görbült a Sonynál röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja