Metal Gear Online: Készül a harmadik expanzió

2009. február 18.
1.5621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Dengeki legfrissebb információ szerint a Konami hamarosan előrukkol a Metal Gear Online harmadik expanziójával is, amelyet a március közepére várnak az érintettek.

Állítólag már címe is van a bővítménynek, Scene Expansion. Mi más is lehetne egy ilyen jellegű csomagban, mint újabb pályák és karakterek. Utóbbiból Vamp-et és Raiden-t is behalászhatjuk magunkat, sok más mellett, de küzdőterekből is lesz néhány újabb a pakliban.

Elviekben három újabb térkép landol a csomagban, nevezetesen a Hard House-ban, az Outer Outlet-ben és a Ravaged Riverfront-on. Pontos dátum és további információk hiányában március közepére várjuk megjelenését, mivel a forrás japán, így azért illik hozzátenni, hogy az expanzió nyugati megjelenése erősen gyanított, persze nem garantált. Mondjuk úgy, meglepődnénk ha mégsem jönne.

Ha még nem vagy Metal Gear Solid 4/Online kópia tulajdonos, ne habozz, elmondjuk még egyszer, március elejétől Platinum áron vásárolhatod meg minden idők egyik legnagyszerűbb lopakodós játékát, a Hideo Kojima aktív közreműködésével készített gyöngyszemet. Platinum áron ki ne hagyd, mert úgy is megtudjuk, de akkor beosonunk éjjel és keményen megtoroljuk. Csak mókázunk, ne vedd a szívedre.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gnoresz profiljarDAVE profiljaYanez profilja