A Metal Gear Solid HD "Epic Fail"-be torkolló trailere

2011. szeptember 19.
2.5691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Valami nagy-nagy turpisság lehet ott abban a bizonyos tér-idő kontinuumban, mert a természet konok törvényei szerint bizony sosem lehettünk volna szemtanúi egy olyan hivatalos trailernek - és itt a hangsúly a "hivatalos" jelzőn van -, amely teljes egészében kimeríti a "totál ciki" fogalmát.

Márpedig a Metal Gear Solid: Peace Walker kedvcsinálója történetesen nem más, mint egy katasztrófahalmaz, a kontrollert bitorló gamer ugyanis egy megrögzött fogorvos alaposságával követi el sorra a szarvasabbnál is szarvasabb hibákat.

A Konami még meglehetősen friss Metal Gear Solid: Peace Walker HD trailerére alighanem bűntetlenül ráfoghatjuk, hogy az "Így ne játssz!" filozófia jegyében készült, a legendás franchise nagy-felbontású verziója elé ugyanis kétségtelenül előre megfontolt szándékkal egy olyan személyt ültettek, akinek fogalma sincs a játékról, és neve hallatán bizonnyal egy virtuális gitározós mulatságra asszociál.

Az alant látható trailer egy játékból kiragadott misszióismertetéssel kezdődik, melyben főnökünk közli velünk, hogy az előttünk álló küldetés során lehetőleg próbáljuk meg elkerülni az őröket, illetőleg azt, hogy észrevegyenek minket. Játékosunk nem is habozik eltekerni ezt a részt, hogy aztán egy erősen másnapos nindzsa ügyességével lopakodjon a térképen össze-vissza; ez a lopakodás pedig olyan kifogástalanra sikeredik, hogy a bemutató minden átmenet nélkül valóságos Benny Hill jelenetté fajul.

#tv#

A játék japánban november 23-ától lesz kézre keríthető.
6 hozzászólás

Shade

13 éve, 8 hónapja és 3 napja

Hát, azért durva. röhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 3 napja

szerintem nem gáz. nem játszik jól de nem gáz

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 4 napja

Jajj!röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 4 napja

Vendég írta:
nekem megy
Most már nekem is.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 4 napja

nekem megy

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 4 napja

NEm működik a videó.wtf smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja