Metal Gear Solid-bejelentést vezetett fel Hideo Kojima?

2019. május 06.
3.1121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár számtalan dolog állhat a háttérben, Hideo Kojima kapcsán azonban még mindig beindul szervezetünkben a reménykeltő hormonok termelése abban az esetben, ha bármi olyan dolgot csinál, ami a Metal Gear Solid-sorozathoz köthető.
 

Most is valami ilyesmi történt, Hideo Kojima ugyanis a Twitteren megmutatta, hogy milyen zenével indította a reggelt, így kiderült, hogy a japán játékguru a brit New Order című elektro/rockbanda Elegia című dalát pörgette le a telefonján.

Hogy ez miért érdekes? Mert a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain 2015-ös bemutatkozó trailerében is pontosan ez a dal csendült fel annak idején. Hogy Kojima csak nosztalgiázna? Meglehet, és bár nincs sok esélye, a rajongók azért mégis arra gondolnak a háttérben, hogy hátha...


4 hozzászólás

totyak

1 éve, 10 hónapja és 9 napja

Nekem már totál unszimpatikus a fickó, de itt azért az emberek is belemagyaráznak mindent. Lehet, hogy szimplán csak ehhez a muzsikához volt kedve. Persze az is tény, hogy nála mindig minden infónak van valami mögöttes tartalma, amivel az emberek agyát akarja húzni, csak többnyire nem az, amire mindenki vár.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 10 hónapja és 10 napja

Jó lenne azért ha ő csinálná továbbra is...

válasz erre

Mordorer

1 éve, 10 hónapja és 10 napja

Nem hinném hogy csinálhat még MGS játékot...

válasz erre

Hentes

1 éve, 10 hónapja és 10 napja

Szerintem semmilyen jogot nem birtokol szóval tökmindegy...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt