Mentőövet dob a Warner Bros. az SCI-nak

2008. április 27.
1.7321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Komoly átalakulások zajlanak manapság a kiadók háza táján.

Hetente hallani egy-egy fúzióról, megszűnésről, vagy épp régi nagyok feltámasztásáról. Az egyik patináns név, az SCI például komoly anyagi gondokkal küzd, és hogy elejét vegye a súlyosabb problémáknak, létszámleépítéseket helyezett kilátásba, illetve több mint egy tucat projektet sztornózott. A Tomb Raider-t kiadó, valaha szebb napokat látott Eidos is hasonló cipőben jár.

Az SCI Entertainment megmentőjének szerepében a Warner egy megegyezést hozott tető alá a kiadóval, így biztosított annak további működése.

A 170 millió dolláros szerződés értelmében hosszútávú együttműködés várható a két fél között, ennek eredményeiről pedig hamarosan számot adnak a felek néhány újabb projekt formájában. Nem ez az első eset, hogy a médivállalat segítő kezet nyújt az SCI-nak, korábban is volt már erre példa.

Az Eidos-nál e közben szintén komoly leépítéseket helyeztek kilátásba, a cég szekere ugyanis szintén nem fut valami fényesen az utóbbi időben. A megváltást az új Tomb Raider-től, az Underworld-től várják, amely az év második felében jelenik majd meg.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Neurotic profiljaWickedSick profilja