Menő shotgunt kaptak a Shadow of the Tomb Raider rajongói

2018. november 29.
5.8021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix és a Crystal Dynamics egy kapcsolódó infógrafika társaságában jelentették be, hogy igencsak jól indult a Shadow of the Tomb Raider pályafutása, amiért most megajándékozzák a játékosokat.
 

Ennek megfelelően január 7-ig bezárólag mindenki szabadon letölthet magának egy ingyenes shotgunt (Bishop 600 név alatt), amihez nem is kell mást tenni, mint online állapotban elindítani a Shadow of the Tomb Raidert, a letöltési lehetőséget pedig automatikusan feldobja az alkotás.

Hogy az elért eredményekről is essen pár szó, az infógrafikából kiderül, hogy 6,4 millió sírboltot és 3,6 millió kriptát fosztottak ki a játékosok, miközben több mint 30 millió csapdát aktiváltak, melyek közül a leghalálosabbak a falból kilövellő nyilak voltak.

Ezen felül közel 5 millió órát töltöttek a felhasználók Paititi rejtett városának felfedezésével, miközben csak a játékosok 5 százaléka érzett magában elég bátorságot ahhoz, hogy a Deadly Obsession nehézségi szinten indítsa a Shadow of the Tomb Raider-t. További részletek:

Menő shotgunt kaptak a Shadow of the Tomb Raider rajongói - 2. kép


Menő shotgunt kaptak a Shadow of the Tomb Raider rajongói - 3. kép


Menő shotgunt kaptak a Shadow of the Tomb Raider rajongói - 4. kép

1 hozzászólás

Gólem

3 éve, 10 hónapja és 16 napja

Ez tényleg menő!

válasz erre
Shadow of the Tomb Raider
2.499 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljamarco profiljaKisember001 profilja