Mennyit kóstálnak majd a Battlefield 3 bérelhető szerverei?

2011. augusztus 29.
2.5911
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Az idei év egyik legnagyobb durranása a Battlefield 3 lesz, erről nem igen áll módunkban vitát nyitni, és ami némi aggodalomra ad okot: ezzel nem csupán maga a DICE van tisztában.

És amikor a fél világ tudatában van egy jószág húzóerejének, akkor csaknem biztos, hogy határtalan bizakodása a tarifák területén is meglátszik majd, és ide nem csupán a játék árát értem. A franchise bálványozóinak egy emberként dobbant a szíve, amikor hírét vették, hogy a BF3 szerverek képesek lesznek akár 64 férőhelyet is biztosítani nekik - arra azonban valószínűleg nem számítottak, hogy egyes helyeken a bérleti díj drasztikusan megnövekedik.

Miként a Bad Company 2 esetében, úgy a Battlefield 3 játékosainak is adva vagyon a lehetőség, hogy dedikált szervereket béreljenek, csakhogy míg előbbi hozzávetőlegesen 25 fontot kóstált (64 főre) egy hónapban (az 300 font egy évben), addig a MultiplayGameServers-en ez az ár évi 768 fontra rúg!

Persze, ez szokásosan jobbára több ember közt oszlik meg, a szerver ellenértéke ennek ellenére is visszataszítóan magas, s sajnos várható, hogy a többi szerver-szolgáltató cég is a MultiplayGameServers példáját követi majd. Mindazonáltal reménykedni még lehet: a gameservers.com eleddig még nem állt elő konkrét tarifával.
Battlefield 3 lesz, erről nem igen áll módunkban vitát nyitni, és ami némi aggodalomra ad okot: ezzel nem csupán maga a DICE van tisztában.'>
4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 1 napja

ez tök szuperröhögő smileykacsintó smiley

válasz erre

Braddock

13 éve, 8 hónapja és 2 napja

Lehet hogy le vagyok maradva de még mindíg nem érdekelnek az online dolgok főleg bokszra!

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 2 napja

Na neeee, ez milyen?meglepett smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 2 napja

Menjenek a francba

válasz erre
Battlefield 3
2.690 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profiljaXTomiX0029 profiljaKisember001 profiljaBotyi profilja