Memóriakártyákkal bővít a Kingston

2016. november 02.
3.1861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Kingston felől mostanság viszonylag ritkán hallunk, a hírekben főként a gamer vonalat erősítő HyperX branddel tűnnek fel, nemrég azonban egy általuk régóta képviselt piacra mutattak be néhány újdonságot.

A vállalat ugyanis új memóriakártyákat leplezett le, méghozzá Class 10-e UHS-I microSDHC/microSDXC megoldásokat. A megszokott, rendkívül egyszerű külső fejlett belsőt rejt magában, a kapacitás terén pedig 16 és 256GB közötti modelleket kaptunk.

Olvasási sebességként 45MB/s-ot adtak meg, de sosem ez volt a memóriakártyák erőssége. Egy ilyen újdonság kiváló választás lehet fényképezőgépekhez, videórögzítéshez és az extrémebb sportok űzéséhez is, hiszen mérsékelten vízállóak, bírják az esést és a rázkódást, illetve még bizonyos fokú röntgensugárnak is ellenállnak.
2 hozzászólás

totyak

3 éve, 8 hónapja és 13 napja

Mai eszközök már korlátlan méretű memóriakártyákat engedélyeznek? Évekkel ezelőtt futottam már bele olyan problémába, hogy korlátozva volta méret és hiába ment az eszközbe nagyobb kártya, nem ismerte fel. 256Gb már elég nagy, szóval gáz lenne, ha megveszi az ember, de az a készülék nem tudja használni, amibe szánta.

válasz erre

WarriorAutobot

3 éve, 8 hónapja és 14 napja

Extrém sportolóknak tökéletes.
Ha túlélte azt hogy kicsit vizes lett majd miután megröntgeneztek mert kitörtem a lábam és ez meg a zsebembe maradt, de túléli.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljaSándorkolbász profiljamarco profiljagery1113 profiljaManiac profilja