Mekkora tárhelyet igényel a Forza Motorsport 4? - Itt a válasz

2011. október 07.
4.4081
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Forza Motorsport széria legújabb tagja - mint az várható volt - két DVD hátán tolat majd az Xbox 360 garázsába, ami nem jelent mást, mint hogy káprázatos tartalmakkal meghintett autóverseny-szimulátorral lehetünk gazdagabbak október közepétől.

Alant eláruljuk, pontosan mennyit is nyom majd a két lemez (vagyis hogy mekkora tárhelyet kell biztosítanunk hőn várt Forza-nknak).

Az Xbox 360-exkluzív Forza Motorsport 4-et sújtó vesztegzárat épp a mai napon oldotta fel a Microsoft Studios, ami lehetővé tette, hogy nyomban meg is osszuk veletek a játék első értékeléseit. És most, hogy erre sor került, ideje szemügyre vennünk a Turn 10 Studios reménységének installációs igényeit.

Mint mondottam, a Forza Motorsport 4 kétlemezes lesz. A második lemez - amely az "Install Disk" címkét viseli - négy autócsomagot tartalmaz; ezek összesen 2.8GB-nyi tárhelyre tartanak igényt. A csomagok külön-külön is telepíthetők lesznek. Hanem amennyiben több Xbox 360-t használtok, úgy ajánlott mindkét konzolra felpakolni a szóban forgó kettes lemezt, ellenben az autók valamilyen különös oknál fogva törlődnek a garázsból.

Ha úgy határozol, az első Forza 4 lemezt telepíted, úgy 7.6GB-ra lesz szükséged, ami egyébiránt még a Gears of War 3 7.5GB-os súlyát is felülmúlja.

A Forza Motorsport 4 október 14-én gördül a boltokba.
4 hozzászólás

Braddock

13 éve, 2 hónapja és 14 napja

Ezért kell beszerezni legalább egy 250GB-os gépet!

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 13 napja

akkor ugyanaz a szisztema, mint a forza 3-nal? install lemezt fel a gepre, az lesz 2.8 gb, ha jatszani akarok, akkor pedig az 1-es lemezt hasznalom a gepben? azaz a 4 GB-os X360 minden tovabbi nelkul eleg neki, ha letorlok rola mindent? (pontosabban van kb 3 gb helyem?)

válasz erre

gymtonic74

13 éve, 6 hónapja és 19 napja

Ugy egy DVD toknyit. Magas labda volt! röhögő smiley Mondjuk eleg melyrol utottem. szomorú smiley Rossz poen, belatom.

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 20 napja

Az nem sok...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja