Megvásárolható a Logitech G13 gameboard

2009. január 03.
3.0241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Logitech a kiváló minőségű és éppen ezért nem feltétlenül kedvező árfekvésű számítógépes kiegészítők sokaságával írta be magát a történelemkönyvekbe és a felhasználók memóriájába.

Legújabb vívmányukat december elején mutatták be a nagyvilágnak és mostanra már elérhetővé is vált egyes üzletekben (természetesen kis hazánkba egyelőre még nem szállítottak belőle). A kütyü a Logitech G13 nevet viseli, és elsőre nem is olyan egyszerű rájönni, hogy milyen funkciót is szeretne betölteni.

A gyártó a gameboardok közé sorolja ezt a csonka billentyűzet és joystick kettőséből összeálló perifériát. A célja pedig mi más is lehetne, mint - hasonlóan a többi gameboardhoz - a totális játékélmény megteremtése. Ennek érdekében teljesen ergonómikus kialakítású, alakja a kéz és az ujjak természetes formáját követi, a gombok pedig könnyedén megkülönböztethetőek tapintásra is.

Három különböző beállítást ajánl fel, de a 25 programozható gomb és a programozható analóg joy segítségével 87 féleképpen konfigurálhatjuk mi magunk is. Ha kedvünk támad, akkor az összes játékunkhoz különböző beállításokat adunk meg, amelyekből 5-öt el is tárolhatunk a készülék saját memóriájában. Ráadásul a Logitech mérnökei a manapság populáris alkotásokhoz (World of Warcraft, Lord of the Rings Online, Call of Duty 4 stb.) gyárilag beállítottak egy-egy kiosztást.

A G13-on helyet kapott egy 160x43 pixel nagyságú LCD kijelző is, amelyen a játékok statisztikáit és a többi játékostól kapott üzeneteket követhetjük nyomon. A billentyűk rendelkeznek háttérvilágítással, több száz színből választhatjuk ki, hogy milyen fényözönnel ragyogjanak.

A gameboard egyetlen hátránya az ára, ugyanis jelenleg 79,99 dollárért juthatunk hozzá.

Megvásárolható a Logitech G13 gameboard - 2. kép


Megvásárolható a Logitech G13 gameboard - 3. kép

5 hozzászólás

Vendég

16 éve, 7 hónapja és 10 napja

Jól agyonreklámozták. Egy hónapja rendeltem meg, egy darab nincs az országban.
Logitech coki!

válasz erre

Raiden

16 éve, 7 hónapja és 13 napja

Nekem bejön de tényleg drága,inkább gépfejlesztésre költök...

válasz erre

Lac

16 éve, 7 hónapja és 13 napja

Tetszik, majd ha bejön az 5ös, meglepem magam egy ilyennelröhögő smiley

válasz erre

Wizard8

16 éve, 7 hónapja és 13 napja

maradok a g15 nel mosolygó smiley

válasz erre

Tibit

16 éve, 7 hónapja és 13 napja

nem valami jól néz ki, én ilyenre nem adnák pénzt

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja