Megvannak az új Asus ROG gépek magyar árai

2019. május 03.
6.3461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Pár napja bemutatkozott a legújabb Asus ROG-széria, a gyártó pedig nem egy izgalmas termékkel rukkolt elő az isztambuli Re:Define2019 eseményen, azonban az árcédulákról akkor még semmit nem tudtunk.
 

Most viszont megérkeztek a hivatalos árszabások is, illetve egyes termékeknél kicsit konkretizálták is a premierdátumokat, így vegyük szép sorjára, mi mikor jön és mennyiért.

Kezdjük élből a Zephyrus-szériával, melyek közül a Zephyrus S variáns 1 149 990 forintos árcédulát kapott, a megjelenését pedig május végén várhatjuk kis hazánkban. Mindeközben a Zephyrus M az idei év harmadik negyedében jön, 399 990 forintért.

A böszme nagy anyahajó, a ROG Mothership bár még nem tudjuk, mikor szándékozik debütálni, azt viszont igen, hogy mennyire kell mélyre nyúlnunk a pénztárcánkban - egészen konkrétan 2 049 990 forinrért fog menni Magyarországon.

Jöjjön aztán a Strix G laptop, aminél szintén egy kicsit pontosabbra vették, hogy mikorra várhatjuk az érkezését, lévén június végére datálták a premiert, árként pedig 309 900 forintot jegyez a gép.

A Strix SCAR III G531GW sem marad ki természetesen, szintén június végén lehet bezsákolni majd, már amennyiben kicsengetjük érte azt a bizony 679 990 forintos összeget, amivel megbillogozták.

Végül, de nem utolsó sorban, a Strix HERO III-ról is érkezett plusz információ, legalábbis annyi, hogy szintén június végén debütál, ellenben az árcédula itt még ismeretlen egyelőre.
8 hozzászólás

totyak

2 éve, 8 hónapja

Nem mondom, hogy nem tudnék venni a felsoroltak közül, de nekem ennyit azért már nem ér a játék. Amúgy sem vagyok nagy igényű, nekem elég, ha közepes beállításokkal tudok játszani valamit, akadás nélkül.

válasz erre

Törő János

2 éve, 8 hónapja és 2 napja

A gaming mindig is sokba került. Nekem egy tavalyi rendszerem van egy tuf 505 . Persze túlárazott cucc ez is mint a többi de a mobilitást megkell fizetni... ezek is remek gépek de nem a mi rétegeinknek szól.... azért szivesen kipróbálnám valamelyiket.

válasz erre

zender

2 éve, 8 hónapja és 4 napja

2 millió felett azért az már merész! Kíváncsi leszek, mennyi fogy belőle itthon. Már ha kiderül.

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 8 hónapja és 4 napja

Motherboard igencsak húzós bakker.

válasz erre

VaPe

2 éve, 8 hónapja és 4 napja

Hát ezek ennyik mindig, nincs mit szépíteni. A laptop gaming ***** drága mulatság, viszont nagyon kényelmes.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

2 éve, 8 hónapja és 4 napja

[Tiltott felhasználó!]

fighterlaci

2 éve, 8 hónapja és 4 napja

Strix 680K-ért még talán, de a többi, uhhhh. Durca!

válasz erre

Direktor

2 éve, 8 hónapja és 4 napja

Aztamindenit. Nem szégyenlősek a cetlik.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaM.O.R.P.H. profilja