Megvannak a WWE 2K20 borítósztárjai, októberben jelenik meg a játék

2019. augusztus 05.
3.6171
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Emlékszünk ám még a pankráció azon hőskorára, amikor olyan nevek voltak a szupersztárok, mint The Rock, Hulk Hogen, Kurt Angle, The Undertaker, Kane, a The Dudley Boyz és társaik.

Mára viszont egy teljesen új generáció képviseli ezt a szórakoztatóágat, és természetesen a fiatalok közül esett valakire a választás, aki feszíthet a WWE 2K20 borítóján. Hölgyek és urak, a dobozképen Roman Reigns, oldalán pedig Becky Lynch!

Nézd nagyban ezt a videót!
Ez az első alkalom, hogy női pankrátor kerül a WWE 2K-széria borítójára, aminek a rajongók egészen biztosan örülni fognak. Azért reméljük, hogy valamiféle speckó kiadásra rákerül egy igazi legenda is, csak a nosztalgia kedvéért. Ez még nem minden, ugyanis az is kiderült, hogy a játék október 22-étől lesz kapható!

Megvannak a WWE 2K20 borítósztárjai, októberben jelenik meg a játék - 2. kép

4 hozzászólás

totyak

1 éve, 8 napja

Hogy a csudába tudnak ezért emberek rajongani, mikor egyértelműen kamu bunyók vannak, ez inkább színház. Bár igaz, oda is sokan mennek.

válasz erre

marco

1 éve, 8 napja

Ilyen jó csajok vannak ebben a sportban? Át kéne térnem a Forma1-ről.

válasz erre

Direktor

1 éve, 8 napja

Azért elég darálós game ez.

válasz erre

Hentes

1 éve, 8 napja

Annyira erőlteti a 2K ezt a játékot, sosem értettem miért.

válasz erre
WWE 2K20
19.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaGargameth profiljarDAVE profiljamarco profiljaSándorkolbász profiljaWickedSick profiljaManiac profiljaMarduk profiljaShade profiljaGamePlay profilja