Megvan a Pro Evolution Soccer 2010 megjelenési dátuma

2009. augusztus 19.
2.9691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Illetve megjelenési dátumai, hogy egészen pontos legyek, ugyanis az idei kiadás sem egyszerre hullik be az összes platformon a Konami híresen remek realizmusával megáldott futballjátékából.

A PlayStation 3-as, Xbox 360-as, PC-s trió érkezik elsőként, ezeket október huszonkettedikétől dobálhatjuk kosárba Európa szerte, majd november ötödikén követi őket a PlayStation 2, PlayStation Portable páros, persze a sornak ezzel nincs vége, egy gépezet még hiányzik a felsorolásból.

Nos, az sem véletlen, csak éppen számára is eltérő időpontot tűztek ki az illetékesek. A Nintendo Wii-re gyúrt verzió jön legkésőbb ezúttal is, de semmi vész, még idén csatlakozik a többiekhez, sőt, még novemberben, annak tizenkilencedik napján. A Pro Evolution Soccer 2010 még több licenszet hoz az eddigiekhez, klub és nemzeti színekben egyaránt, valamint bemutatkozik a 360 fokos irányítási metódus is. Hogy az mi lehet? Egyelőre időnk nem volt utánajárni. Még annyit, hogy a PES 2010-et először a gamescom-on nyílik alkalmuk kipróbálni a kíváncsi tömegeknek, ergo, kölni világpremier van, Hölgyek, Urak, de egy biztos, az öreg kontinensen mindenképp, erről már szóltunk is korábban.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 13 napja

Kissé bugyuta képet raktak be Messi-ről, de a játékélmény úgyis feledteti velünk ezt mosolygó smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2009
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja