Megvan, mivel helyettesítik a Rocket League eltávolított loot boxait

2019. október 02.
3.3681
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Psyonix még augusztusban jelentette be a hírt, hogy 2019 végéig minden loot box jellegű tartalmat eltávolítanak a Rocket League-ből, helyette pedig most megérkezett a Blueprints híre, mint egy jóval barátibb helyettesítés.

Decemberben jön be ez az újdonság egy frissítésen keresztül, megszerezni pedig ugyanazon módon lehet majd, mint eddig a loot boxokat, ergo szimplán játszanunk kell a meccseket, majd néha-néha megdob minket a rendszer egy Blueprinttel. A nyitásra alkalmas kulcsokat immáron Creditek helyettesítik,

Itt jön viszont a csavar: egy Blueprint tisztán és érthetően jelezni fogja, hogy amennyiben kiváltjuk, mit kapunk érte, avagy mondhatnánk úgy is, hogy mindig tudni fogjuk, mit kapunk a pénzünkért. Ugyanezzel az update-tel száguld be az Item Shop is, azaz a tárgybolt, amin keresztül megannyi finomságra lecsaphatunk még, többek között a régóta várt Titanium White Dominus-ra is.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

10 hónapja, 3 hete és 4 napja

Hát ez sokkal normálisabb dolog mint a láda.

válasz erre

Tuhajohn

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Szóval itt is kapnak a játékokosok random dolgokat, de cserébe eldönhetik, hogy kell-e nekik. Legjobb lenne ha egyszerűen lenne egy üzlet amiben azt veszel amit akarsz, ha akarsz.

válasz erre

Direktor

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Érdekes ez a koncepció.

válasz erre
Rocket League Collectors Edition
8.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profilja adambalonyi profiljaTotosama profilja