Megvan, hogy mikor érkezik a Final Fantasy XIV Endwalker kiegészítője

2021. május 15.
40.5291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Final Fantasy XIV Digital Fan Festival 2021 keretein belül végre valahára leleplezte a Square Enix, hogy mikorra is várhatjuk a Final Fantasy XIV legújabb kiegészítését, ami az Endwalker cím alatt fut, és egy kazal újdonságot behoz a játékba.
Advertisement

November 23-ára várhatjuk PC-re, PS4-re, PS5-re, PC-re és Mac-re a szóban forgó expanziót, sőt mi több, még egy gyűjtői dobozt is bejelentettek, amit szintúgy megpakoltak mindenféle jósággal. Egy különleges művészeti album, egy kitűző, egy lélegzetelállító figura, valamint egy plüss van jelen a csomagban, ezek mellett pedig egy-két digitális tartalom is jár hozzá.

Nevezetesen egy Arion Mount, egy Death Scythe néven futó Reaper fegyver, illetve egy Wind-up Porom Minion is együtt jár a csomaggal. Egyelőre még nem tudni, hogy nálunk ez a pakk kapható le, viszont az biztos, hogy maga az Endwalker kiegészítés november 23-án érkezik!

Nézd nagyban ezt a videót!



Final Fantasy XIV Digital Fan Festival 2021 keretein belül végre valahára leleplezte a Square Enix, hogy mikorra is várhatjuk a Final Fantasy XIV legújabb kiegészítését, ami az Endwalker cím alatt fut, és egy kazal újdonságot behoz a játékba.'>
3 hozzászólás

Xelosz

3 éve, 1 hónapja és 3 napja

Fuh bakker végefelé az a csaj esznéletlen nyelvnyújtó smiley azok a fülek meg a ruci áhh! megint rám jön az FF láz röhögő smiley

válasz erre

VaPe

3 éve, 1 hónapja és 3 napja

Brutál jól néz ki ez is. Annyira szépek a FF játékok bakker..

válasz erre

Patrik94

3 éve, 1 hónapja és 3 napja

Hát csak elérhető lesz itthon is nem? meglepett smiley

válasz erre
Final Fantasy XIV
3.099 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja