Megvan az AMD-NVIDIA vita első halálos áldozata

2017. február 20.
3.9901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Manapság a márkák bűvöletében élünk, legyen szó bármilyen piacról, ahol egynél több szereplő van, ott az emberek bizony eltérő véleményekkel rendelkezhetnek és sokszor kerülnek emiatt ellentétbe.

A PC-s piacon rengeteg márka verseng egymással, néhány óriás harca azonban már-már a klasszikus csatározásokat idézi. Az egyik leglátványosabb és legtöbb felhasználót érintő harcot az NVIDIA és az AMD szolgáltatja, akik nem hagyják egymást nyugodni a grafikus kártyák piacán.

A két cég rajongótábora a fórumokon is gyakran összetűzésbe kerül, de ezeket általában csak álnév mögé bújó fölösleges sárdobálások. Oroszországban azonban ennél jóval súlyosabb következménye lett az ellentétes szimpatizálásnak, hiszen halálos áldozatot követelt az ügy.

A nagyjából egy éve történt esetben nemrég hozott ítéletet a bíróság és így derültek ki a részletek. Két orosz férfi ittas állapotban azon vitatkozott, hogy melyik gyártó hűtése a jobb, a vita pedig 11 késszúrásban végződött.
8 hozzászólás

WarriorAutobot

2 éve, 3 hónapja és 2 napja

Két tippem volt a cím alapján hogy hol lehetett: USA vagy Oroszország, utóbbi nyert.
Ilyenért embert ölni... vicc! Nekem is van nem egy kedvenc márkám amik mellett szeretnék kitartani, de van hogy kevés termékük van vagy nem olyan amit minden évben cserélni kellene. De azért még nem ölnék embert mert valaki le****ozza a kedvenc márkámat max 1-2 lila folttal lenne gazdagabb.

válasz erre

WillThaWheel

2 éve, 3 hónapja és 3 napja

Degenerált népség

válasz erre

rDAVE

2 éve, 3 hónapja és 3 napja

totyak írta:
Szinte már Darvin-díj esélyes történet.
Szinte, de nem. A Darwin-díjat ritka hülye halálokért adják, de csak önhibájukból elkövetett lehet. Ritka hülye vita, az tény, de csak egy vita, ráadásul hitelen felindulásból elkövetett emberölés és nem baleset.

válasz erre

totyak

2 éve, 3 hónapja és 3 napja

Szinte már Darvin-díj esélyes történet.

válasz erre

gokuvsvegita

2 éve, 3 hónapja és 3 napja

Hogy ebből hogy lett ilyen tragédia... Ilyen bocsánat, hogy ezt írom, de ****ság miatt ember haljon meg...

válasz erre

rDAVE

2 éve, 3 hónapja és 3 napja

Tudom, hogy nem illene felnevetni, amikor egy ember meghalt és egy börtönbe megy, de ez totál kész... IDIÓTÁK. Egy hűtésnél annyit lehet vitatkozni, hogy hűti vagy nem hűti bameg. Kit érdekel, hogy melyik jobb, ha nem melegszik túl az a szutyok kártya. Ráadásul a márkahűség sem túl okos dolog. Nekem is vannak kedvenc márkáim, de magammal tolok ki, ha a kedvenc márkát választom, pedig egyértelműen jobb választás lenne a konkurencia modellje.

válasz erre

kylx

2 éve, 3 hónapja és 3 napja

A hülyeség egy újabb rekordját láthatjuk. Oroszországban pokoli hideg van, ezek meg a hűtésen vitatkoznak???

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 3 hónapja és 3 napja

Jesszusom a marhák.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaRyutheStaR profiljaMarduk profilja