Megvan a Detroit: Become Human PC-s megjelenésének dátuma

2019. november 19.
4.5751
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Hónapok óta várják a PC-s rajongók, hogy megízlelhessék a Quantic Dream eddig csak PS4-en elérhető alkotását, a Detroit: Become Humant, most pedig végre valahára tudjuk, mikorra várható a játék erre a platformra.

A hivatalos megerősítés szerint nem kell túlzottan sokat várnunk, lévén december 12-én szállingózik be a szoftver PC-re. Természetesen az előzetes megegyezéseknek megfelelően csak és kizárólag az Epic Games Store kínálatában lesz elérhető a játék.

40 eurót kérnek érte, ami több mint 13 ezer forintot jelent, azonban egy demóban is részesül a közönség ugyanezen a napon, ami pedig a Detroit: Become Human legelső pályáját engedi végigjátszani, így ha nem tudod még, hogy kell-e neked eme alkotás, akkor érdemes lesz egy próbát tenned vele. A Detroit: Become Human egy egyéves időleges exkluzivitás berkein belül van az Epic Games Store-nál, úgyhogy valamikor jövő decemberben várható a Steames debütálás.
4 hozzászólás

totyak

2 hete és 4 napja

Tesómnál nyomtam kicsit PS4-en, nagyon jól néz ki és tetszik, hogy magyar.

válasz erre

WarriorAutobot

2 hete és 6 napja

Sokan fogják élvezni.

válasz erre

Tommy

3 hete

Tudjuk-tudjuk, lement a bétateszt, stb...

válasz erre

VaPe

3 hete

Nagyon jó játék, ideje volt hogy jöjjön PC-re is!

válasz erre
Detroit: Become Human
18.789 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljaNeurotic profiljaWarriorAutobot profiljaRobi022 profilja5t3v3nk3 profiljaImperator profilja