Megváltoztatja a rajongói elvárásokat az NBA 2K15

2014. október 07.
2.2531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
Ma érkezett meg Észak Amerikába az NBA 2K15 Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, és PC gépeken, a játék megjelenésekor kiadott nyilatkozatban pedig, a 2K Sports elmondta, hogy a professzionális kosárlabdajáték új standardot fog felállítani.

A játék borítóján Kevin Durant szerepel, míg a zenét Pharrell Williams szerezte hozzá. A 2K Sports gyártásvezetője, Greg Thomas, ezt mondta a nyilatkozatban:

Az NBA 2K15 az egyik legambiciózusabb sportcím a videojáték történelemben. Felülmúltuk azt a célt, hogy új irányba vigyük el ezt a franchise-t azáltal, hogy a hardver- és szoftvertechnológia határait feszegetve, olyan játékot hoztunk létre, ami megváltoztatja a rajongók elvárásait a sportszimulátorokkal szemben.

Az NBA 2K15 Xbox One, PS4, és PC verziók új jellemzői között megtalálható, egy olyan új arcletapogató rendszer, amivel a saját arcodat is beviheted a játékba. A 2K állítása szerint az NBA 2K15 játékmenete mellet 6,000 új animáció áll, éppen úgy mint egy új védekező mesterséges intelligencia és rádobás rendszer, valamint nagyobb hangsúly került a játékosok irányítására.

#tv#
NBA 2K15 Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, és PC gépeken, a játék megjelenésekor kiadott nyilatkozatban pedig, a 2K Sports elmondta, hogy a professzionális kosárlabdajáték új standardot fog felállítani.'>
4 hozzászólás

fantis6

10 éve, 4 hónapja és 9 napja

jobban is tetszik mint a fifa mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

10 éve, 4 hónapja és 9 napja

Az előző hírben pont az epic fail arcszkennelésen röhögtem úgyhogy mondhat bármit a kiadó, én megvárom a tesztet!mosolygó smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 4 hónapja és 9 napja

Brutál jól néz ki ez a játék. Kicsit érdekelne a kosárlabda, nyomnám is.

válasz erre

kpal

10 éve, 4 hónapja és 9 napja

mesterséges intelligencia mindig nagy rejtély az új játékoknál . Saját arc tetszik mosolygó smiley

válasz erre
NBA 2K15
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja