Megújult Yahoo Mail sms-küldéssel

2007. augusztus 28.
2.9411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Yahoo megújította Yahoo Mail online levelezőszolgáltatását, amelyen ezentúl az e-mailek és az azonnali üzenetek mellett mobiltelefonos sms-eket is lehet majd küldeni és fogadni.

Az sms-szolgáltatás első körben az Egyesült Államokban, Kanadában, Indiában és a Fülöp-szigeteken lesz elérhető. A küldéshez mindössze a telefonszámot és az üzenet szövegét kell begépelni, a mobiltelefonról érkező válaszok pedig automatikusan azonnali üzenetként jelennek meg a Yahoo Mail kezelőfelületén. Emellett az e-mailek kezelése is könnyebbé válik, mivel a felhasználók ezentúl egyszerű ?fogd-és-vidd? módszerrel rendszerezhetik mappákba elektronikus leveleiket, az e-mailek közötti keresést pedig leszűkíthetik küldőre, melléklet-fájltípusra, dátumra vagy státuszra.

Az amerikai felhasználók mindezeket az adatokat a postafiókok mellett közvetlenül a levelezőből a Yahoo Calendar, a Yahoo Maps vagy a Yahoo Search alkalmazásokon is kereshetik.

A földrajzilag korlátozott funkciók kivételével a Yahoo frissítésként a teljes globális felhasználói tábornak rendelkezésére bocsátja a megújult levelezőt az elkövetkező hónapokban. Az októberben tízéves jubileumát ünneplő Yahoo Mail jelenleg 254 millió felhasználóval rendelkezik világszerte, megelőzve a 224 millió ügyfelet számláló Microsoft Windows Hotmail-t.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja