Megújult Toughbook noteszgépek a Panasonic kínálatában

2010. május 06.
2.2521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Panasonic a tegnapi nap folyamán bejelentette, hogy termékkínálatának két Toughbook sorozatú hordozható gépe már frissített konfigurációval érhető el.
Advertisement

A megújult noteszgépek a gyártó korábbi Panasonic Toughbook CF-52 és Toughbook CF-T8 modelljei, amik a ráncfelvarrás eredményeként a strapabíró magnézium ötvözetű borításuk alatt immár új központi feldolgozóval, valamint korszerűsített és kibővített kommunikációs rendszerrel büszkélkedhetnek.

A Panasonic CF-52 egy 15,4 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, ami az 1920 X 1200-as natív felbontást képes kezelni. A laptophoz a gyártó az Intel új Core i5-ös processzorait kínálja, amik közül a gyengébb változatot 2,40GHz-es Core i5 520M, az erősebb pedig 2,53GHz-es Core i5 540M képviseli. A memóriarendszer 2GB RAM-al van feltöltve, az integrált Intel HD Graphics chip pedig igény esetén kiegészíthető az Advanced Micro Devices ATI Mobility Radeon HD 5650-es diszkrét videokártyájával is. Az adatok tárolásáról egy 250GB-os, cserélhető hagyományos merevlemez gondoskodik, de a konfigurációból persze nem hiányzik a DVD Super Multi optikai meghajtó sem. A noteszgép hálózati rendszerében megtalálható a WiFi modul, a Bluetooth 2.1 adapter, a 3G modem, valamint az A-GPS egység is.

A Panasonic Toughbook CF-T8 egy 12,1 inches XGA érintőképernyővel van ellátva, a borítása alatt pedig az Intel alacsony energiafogyasztású, 1,6GHz-es Core 2 Duo központi feldolgozója található, ami mellé egy 2GB RAM-al rendelkező memóriarendszer, és egy 250GB-os hagyományos merevlemez társul. A különféle hálózatok elérését egy 802.11a/b/g/n rendszerű WiFi modul, egy Bluetooth 2.1 adapter garantálja, amik kiegészíthetőek még a Gobi 2000 mobil szélessávú modullal is.

Mindkét hordozható gépet az előtelepített Microsoft Windows 7 Professional operációs rendszerrel szállítja a Panasonic, de a kínálatban szerepel a Windows XP Professional SP3 is (downgrade opcióval). A megújult Panasonic Toughbook CF-52 és Toughbook CF-T8 pontos megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.


Megújult Toughbook noteszgépek a Panasonic kínálatában - 2. kép

Advertisement
nincs még hozzászólás


 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt