Megújult az MSI extra vékony X340-es notebookja

2009. augusztus 19.
1.7641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A számítástechnikában előkelő helyet elfoglaló Micro Star International a mai napon bejelentette, hogy frissítette a hatalmas népszerűségnek örvendő MSI X-Slim X340-es hordozható gépének a konfigurációját.

A ráncfelvarrásnak köszönhetően a laptop eddigi akkumulátorát lecserélték egy nagyobb teljesítményű nyolccellás modellre, és ezenkívül még egy új tervezésű billentyűzetet is kapott, ami a gyártó elmondása szerint sokkal kényelmesebb használatot biztosít a felhasználóknak.

A notebook mindössze 330 X 224 X 6-19,8mm-es méretekkel büszkélkedhet, viszont a nagyobb kapacitású áramforrás miatt az eddigi 1,3kg-os súly 1,54kg-ra növekedett. A gép egy 13 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, ami az 1366 X 768-as natív felbontást képes kezelni, a keretében pedig a már alapfelszereltségnek tekinthető 1,3M pixeles webkamera található. Az MSI X-Slim X340 belső felépítésén természetesen a cég nem változtatott, vagyis a borítás alatt az Intel GS45 + ICH9M-SFF chipkészlet párosa található, ami mellé az Intel Core 2 Solo központi feldolgozók különböző változatait, és 2GB DDR2 rendszermemóriát telepítettek (maximális kiépítésben). A képi megjelenítésért az integrált Intel UMA Graphics Media Accelerator 4500MHD grafikus processzor felel, az adattárolók kínálatában pedig hagyományos merevlemezek 250GB-tól 500GB-os tárolókapacitásig képviseltetik magukat. A notebook hálózati rendszerét egy beépített Gigabit LAN vezérlő, egy 802.11b/g/n szabványú WiFi, és egy opcionális Bluetooth adapter alkotja. A külső részen található egy 2 az 1-ben kártyaolvasó, egy D-Sub VGA és egy HDMI, két USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az audiorendszer csatlakozói. A laptopot egy előtelepített Microsoft Windows Vista Home Premium operációs rendszerrel szállítják. A gyártó adatai szerint az új akkumulátor 8 óra 48 perc folyamatos üzemidőt képes biztosítani. További jó hír, hogy a megújult MSI X-Slim X340 a régebbi modellhez képest olcsóbban fog megjelenni az üzletek kínálatában, mégpedig 799$-os indulóáron.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 14 napja

Egy HDMI portot még elbírt volna, de ugyanazon rendszer köré épül, mint konkurensei. Választék van tehát bőven mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja