Megújult az Acer Aspire One

2009. január 29.
2.0161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Acer a napokban bejelentette a hatalmas népszerűségnek örvendő Acer Aspire One netbook, legújabb, ráncfelvarráson átesett változatát.

A cég reményei szerint, a megújult Aspire One segíthet az Acer-nek még jobban kiterjeszteni a befolyását a netbook piacon. Az áttervezett Aspire One, mindössze 1.18kg-os súllyal büszkélkedhet és új tervezésű 10 inches kijelzővel, Microsoft Windows XP-vel, valamint beépített Bluetooth adapterrel fog érkezni.

Az Acer Aspire One LED háttér világítású kijelzője csak a méretében változott (8.9-ről 10 inch-re), a natív 1024 X 600-as felbontást viszont az elődjétől örökölte és ismerős lehet azoknak, akik nyomon követik a netbook-ok fejlődését. A belsejében, 1.6GHz-es Intel Atom N270-es processzort találhatunk, 512kB gyorsító tárral és 533MHz FSB-vel. Az Intel 945GSE chip-készlettel felszerelt gép ezeken felül még 2GB rendszer memóriával, 160GB merevlemezzel és egy kártyaolvasóval fog rendelkezni. A különféle hálózatok kezeléséről, egy integrált 802.11b/g WiFi, egy 10/100 Ethernet és a már említett Bluetooth gondoskodik. Az Acer elmondása szerint a fenti konfiguráció, igény esetén kiegészíthető beépített WiMAX vagy 3G rendszerrel is. Az új netbook, hat cellás akkumulátorral lesz felszerelve, amivel elérhetjük a hét órás üzemidőt is. Az új Acer Aspire One február közepén lesz elérhető, várhatóan 299 angol font körüli áron.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja