Megújult az MSI GE60 és GE70 gamer laptop

2012. szeptember 22.
2.8691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International a tegnapi napon bejelentette, hogy frissítette az MSI GE60 és GE70 gamer noteszgépeinek konfigurációját.

A ráncfelvarrás eredményeként a megújult laptopok már az Intel harmadik generációs Core i7 központi feldolgozóival érkeznek, ráadásul a mérnökök a korábbi GeForce GTX 560M és GT 650M grafikus vezérlőket is erőteljesebb modellre cserélték. Az MSI GE60 egy 15,6 inches, míg a GE70-es jelzést viselő társa egy 17,3 inches szélesvásznú kijelzővel gördül le a gyártósorról, ami mindkét esetben gond nélkül képes megjeleníteni a teljes értékű HD képeket és videotartalmakat is, ugyanis az 1920 X 1080-as natív felbontással rendelkezik.

A fent már említett négymagos Intel processzor mellé akár 16 GB DDR3-as rendszermemória is társulhat, az alkalmazott kijelző meghajtásáért pedig mindegyik modell esetében az nVidia 2 GB-os GeForce GTX 660M diszkrét videokártyája felel. Az adatok tárolásáról a csúcsmodelleknél egy 128 GB-os szilárdtest-meghajtó és egy 750 GB kapacitású merevlemez páros gondoskodik, optikai meghajtónak pedig egy DVD Super Multi /Blu-ray egység került beépítésre.

A notebookok hálózati rendszerét egy Killer Gaming hálózati adapter, egy 802.11 b/g/n WiFi modul, illetve egy Bluetooth 4.0 adapter alkotja. A megszokottnak mondható kártyaolvasó mellett a külső részen többek között helyet kapott még két darab legújabb generációs USB 3.0 csatlakozó, valamint egy hagyományos D-Sub VGA és egy HDMI videokimenet is. A noteszgépeket a Microsoft előtelepített Windows 7 operációs rendszerével, és egy hatcellás, 49 Wh teljesítményű akkumulátorral szállítja a cég. A z újjászületett MSI GE60 és GE70 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt információt.
4 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 26 napja

Elég kicsi az akksi, ultrabookokban vannak ekkorák.

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 26 napja

Bitang cucc, de maradok a ROG gépemnél!kacsintó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 26 napja

Uhh egy ilyen gép de jó lenne nekem...

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 26 napja

Videókari nem rossz benne

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljaMonyo profilja